Mit Nørrebro

Lise vandt en Mit Nørrebro-mulepose – skal du også have en?

Lise vandt en Mit Nørrebro-mulepose – skal du også have en?

BEMÆRK! Denne artikel er cirka 3 år gammel
Skriv dig op til vores nyhedsbrev og vind en af vores lækre, rummelige muleposer i 100% økologisk bomuld.

På denne grå og våde søndag eftermiddag fik en række Mit Nørrebro-læsere et kærkomment besøg. De fik nemlig hver især personligt overleveret en af vores sjældne, specialdesignede Mit Nørrebro-muleposer, fordi de var blandt de første 20 abonnenter til at skrive sig op til vores nyhedsbrev.

Turen gik fra den ene ende af bydelen til den anden med Åboulevard, Titangade og Wesselsgade som rutens yderpunkter. Glæden over poserne var stor, og roserne til vores nye Nørrebro-medie mange.

“Ej, hvor fantastisk – og sikke en service! Jeg vil bruge posen alt det, jeg kan, så jeg kan reklamere for jer!” lød det eksempelvis fra Lise Hansen (billedet), der bor i Møllegade.

Selvom du ikke var blandt de første 20 til at skrive dig op til Mit Nørrebros nyhedsbrev, kan du stadig nå at vinde en af vores lækre, økologiske muleposer, der er trykt på det lokale trykkeri Makershirt i Esromgade.

For vi har netop besluttet at udlodde 1 mulepose for hver 10 nye nyhedsbrevsabonnenter, så længe lager haves. 

Det eneste, du skal gøre for at deltage i lodtrækningen, er at udfylde nyhedsbrevsformularen her på hjemmesiden med dit navn og din mailadresse.

Det er dog en god idé ikke at vente for længe, da muleposerne er fremstillet i et begrænset antal.

Vil du støtte Mit Nørrebros arbejde?

Synes du, at Nørrebro fortjener et fair og nuanceret journalistisk nyhedsmedie – skrevet og fotograferet af folk, der selv bor i bydelen?

Og ønsker du også fremover at kunne læse om alt det, der betyder noget i hverdagen for Nørrebros 80.000 indbyggere – og ikke bare om de få, spektakulære begivenheder, som de nationale medier vælger at fokusere på?

Så vil vi bede dig overveje at støtte vores arbejde ved at blive medlem af Mit Nørrebro. Du kan gøre en kæmpe forskel for et månedligt beløb, der svarer til en halv durum kebab – og samtidig kan du få fordel af en række lokale rabatter, tilbud og events.
Læs mere og bliv medlem her...

Related Articles

Få 15% rabat, når du handler lokalt

Bliv medlem af Mit Nørrebro og få fordel af en række lokale rabatter, tilbud og events

X