MN logo rgb web 300x77
Lise vandt en Mit Nørrebro-mulepose – skal du også have en?

Lise vandt en Mit Nørrebro-mulepose – skal du også have en?

BEMÆRK! Denne artikel er cirka 5 år gammel
Skriv dig op til vores nyhedsbrev og vind en af vores lækre, rummelige muleposer i 100% økologisk bomuld.

På denne grå og våde søndag eftermiddag fik en række Mit Nørrebro-læsere et kærkomment besøg. De fik nemlig hver især personligt overleveret en af vores sjældne, specialdesignede Mit Nørrebro-muleposer, fordi de var blandt de første 20 abonnenter til at skrive sig op til vores nyhedsbrev.

Turen gik fra den ene ende af bydelen til den anden med Åboulevard, Titangade og Wesselsgade som rutens yderpunkter. Glæden over poserne var stor, og roserne til vores nye Nørrebro-medie mange.

“Ej, hvor fantastisk – og sikke en service! Jeg vil bruge posen alt det, jeg kan, så jeg kan reklamere for jer!” lød det eksempelvis fra Lise Hansen (billedet), der bor i Møllegade.

Selvom du ikke var blandt de første 20 til at skrive dig op til Mit Nørrebros nyhedsbrev, kan du stadig nå at vinde en af vores lækre, økologiske muleposer, der er trykt på det lokale trykkeri Makershirt i Esromgade.

For vi har netop besluttet at udlodde 1 mulepose for hver 10 nye nyhedsbrevsabonnenter, så længe lager haves. 

Det eneste, du skal gøre for at deltage i lodtrækningen, er at udfylde nyhedsbrevsformularen her på hjemmesiden med dit navn og din mailadresse.

Det er dog en god idé ikke at vente for længe, da muleposerne er fremstillet i et begrænset antal.

Related Articles

X