MN logo rgb web 300x77
Mit Nørrebro
Lørdag eftermiddag: Isen på Peblinge Sø er nu erklæret sikker

Lørdag eftermiddag: Isen på Peblinge Sø er nu erklæret sikker

BEMÆRK! Denne artikel er cirka 12 måneder gammel
Lørdag den 13. februar 2021 lige før kl. 14.30 kom skiltet på Peblinge Sø endelig op: “Færdsel på isen tilladt”. Det gælder både gang og skøjteløb.

Fotos: Lars Christian Vibild, larsvibild.dk

Efter at politiet i ugevis har kaldt folk ind fra isen på Søerne, fordi den endnu ikke var sikker, kom forløsningen i dag:

Først blev Sankt Jørgens Sø nord på Frederiksbergsiden erklæret sikker af kommunen, og få timer efter, lidt i kl. 14.30, skete det samme for Peblinge Sø her på Nørrebrosiden.

For mange små rollinger var det deres første lovlige tur på isen, og nu kan Nørrebros forældre altså trygt tage dem med derud.

Det gælder selvfølgelig også alle andre – med eller uden skøjter spændt på fødderne.

Du kan altid følge med i, hvor i byen isen er sikker, på Københavns Kommunes side ‘Er isen sikker?’.

Se folkelivet på søerne efter åbningen lørdag eftermiddag her. Film: Lars Christian Vibild, larsvibild.dk
Skiltet, mange har ventet på…
Vil du støtte Mit Nørrebros arbejde?

Synes du, at Nørrebro fortjener et fair og nuanceret journalistisk nyhedsmedie – skrevet og fotograferet af folk, der selv bor i bydelen?

Og ønsker du også fremover at kunne læse om alt det, der betyder noget i hverdagen for Nørrebros 80.000 indbyggere – og ikke bare om de få, spektakulære begivenheder, som de nationale medier vælger at fokusere på?

Så vil vi bede dig overveje at støtte vores arbejde ved at blive medlem af Mit Nørrebro. Du kan gøre en kæmpe forskel for et månedligt beløb, der svarer til en halv durum kebab – og samtidig kan du få fordel af en række lokale rabatter, tilbud og events.
Læs mere og bliv medlem her...

Relaterede artikler

X