MN logo rgb web 300x77
Mand anholdt for hashsalg ved Blågårds Plads

Mand anholdt for hashsalg ved Blågårds Plads

BEMÆRK! Denne artikel er cirka 3 år gammel
Efter lokalt tip kunne Nærpolitiet Nordøst onsdag anholde en 22-årig mand for besiddelse af ca. 160 gram hash med henblik på videresalg.

“En god fangst.”

Sådan betegner politikommissær i Nærpolitiet Nordøst, Jonas Wybrandt den mængde hash, som man i går kunne beslaglægge efter et tip fra en beboer.

Mit Nørrebro har tidligere beskrevet, hvordan en række lokale har opleveret flere grupperinger i bydelens gader siden coronanedlukningen og genindførelsen af visitationszone på blandt andet Nørrebro – en oplevelse, som Nærpolitiet har bekræftet med egne observationer.

I den forbindelse har politiet opfordret nørrebroerne til at kontakte Nærpolitiet via Din Betjent, og det er netop det, der er sket i dette tilfælde:

En beboer ringede til Din Betjent og tippede om, at en person solgte hash i området omkring Blågårds Plads. Nærpolitiets betjente cyklede derefter til stedet, hvor de kunne anholdt en 22-årig mand, som nu er sigtet for besiddelse af cirka 160 gram hash med henblik på videresalg.

“Det er en god fangst og lidt mere, end hvad vi normalt tager en hashhandler for i det område. Og så er hele sagen netop et eksempel på, at det virker, når borgerne kontakter os via Din Betjent,” siger Jonas Wybrandt.

Har du også noget, du gerne vil tippe Nærpolitiet om, kan du også kontakte dem via ’Din Betjent’, som du finder lige her.

Related Articles

X