MN logo rgb web 300x77

bliv medlem af mit nørrebro

Skaermbillede 2021 03 18 kl. 20.16.56
Spar penge på lokale indkøb • Støt bydelens butikker og caféer • Bevar Nørrebros eneste 100% lokale nyhedsmedie

Du vil gerne bidrage til at bevare Mit Nørrebro – Nørrebros eneste 100% lokale og uafhængige nyhedsmedie.

Men du bor måske ikke (længere) i bydelen og vil derfor bare gerne støtte uden samtidig at få lokale rabatter og medlemsfordele.

Vi takker, bukker og sender dig masser af god Nørrebro-karma!

Du vil gerne bidrage til at bevare Mit Nørrebro – Nørrebros eneste 100% lokale og uafhængige nyhedsmedie.

Samtidig får du 15% rabat på en række varer og ydelser hos over 40 lokale butikker, caféer og spisesteder.

Herudover vil du få mulighed for at deltage i unikke medlemsevents, modtage særtilbud og andre fremtidige medlemsfordele.

Og den gode Nørrebro-karma? Den får du i overflod!

Du vil gerne bidrage til at bevare Mit Nørrebro – Nørrebros eneste 100% lokale og uafhængige nyhedsmedie.

Og fordi du tegner medlemskab for et helt år ad gangen, får du naturligvis (lidt over) 15% rabat på medlemskabsprisen.

Samtidig får du 15% rabat på en række varer og ydelser hos over 40 lokale butikker, caféer og spisesteder.

Herudover vil du få mulighed for at deltage i unikke medlemsevents, modtage særtilbud og andre fremtidige medlemsfordele.

Og så får du 333 x Nørrebro-karma!

333 kr./år

Som medlem af Mit Nørrebro modtager du automatisk Mit Nørrebros ugentlige nyhedsmail med de bedste artikler fra Nørrebro.

Derfor gør dit medlemskab en forskel

Synes du, at Nørrebro fortjener et fair og nuanceret journalistisk nyhedsmedie – skrevet, fotograferet og filmet af folk, der selv bor i bydelen?

Og ønsker du også fremover at kunne læse om alt det, der betyder noget i hverdagen for Nørrebros 80.000 indbyggere – og ikke bare om de få, spektakulære begivenheder, som de nationale medier vælger at fokusere på?

Så vil vi bede dig overveje at støtte vores arbejde ved at blive medlem af Mit Nørrebro. Du kan gøre en kæmpe forskel for et månedligt beløb, der svarer til en halv durum kebab – og samtidig få fordel af en række lokale rabatter, tilbud og events.

Som medlem af Mit Nørrebro er du med til at:

• Bevare Nørrebros eneste 100% lokale og uafhængige nyhedsmedie (der ikke er ejet af en stor mediekoncern), som skriver de lokale nyheder, baggrundshistorier, guides og historiske artikler, som ikke bliver bragt i andre medier.

• Give Nørrebro sin egen stemme i et mediebillede, der ellers ofte er vores bydel negativt stemt. Her kan du som lokal beboer, organisation eller erhvervsdrivende henvende dig med sager, du gerne vil have belyst, og du kan selv bidrage med artikler og indslag eller som fast frivillig.

• Støtte bydelens erhvervsdrivende – fordi Mit Nørrebro både skriver om og sætter fokus på dem, og fordi du via vores medlemsordning bliver mindet om alle de mange gode oplevelser, ydelser og varer, de tilbyder.

Det bedste er måske næsten, at når vi hjælper hinanden lokalt, så får vi alle noget ud af det:

Som medlem af Mit Nørrebro får du nemlig 15% rabat på en række varer og ydelser hos nogle af Nørrebros mest kvalitetsbevidste butikker, caféer, restauranter og andre erhvervsdrivende. Det betyder, at hvis du i forvejen bruger bare 220 kr. om måneden på kaffe, mad og butiksindkøb, så har dit medlemskab tjent sig selv hjem, det øjeblik du tegner det.

Hvis du vil læse mere om, hvorfor vi synes, det er værd at støtte Nørrebros eneste 100% uafhængige lokalmedie, kan du læse mere på siden Om os.

Tre ud af de fire fotos er taget af den lokale fotograf Lars Christian Vibild, larsvibild.dk – en af de erhvervsdrivende, du kan få medlemsrabat hos 🙂 Det sidste – det med de smukke efterårstræer – er taget af Julie Vinding Thomsen, @julie_v_cp

X