Mit Nørrebro
Mit Nørrebro søger praktikant til SoMe og digitalt indhold

Mit Nørrebro søger praktikant til SoMe og digitalt indhold

Mit Nørrebro er et nyt, journalistisk netmedie om og for landets mest mangfoldige og omdiskuterede bydel.

Vi har netop modtaget etableringsstøtte fra Medienævnet og er fuld i gang med at genopfinde den urbane lokalavis – og det vil vi gerne invitere dig med til!

Du vil som udgangspunkt komme til at arbejde med vores SoMe (primært Facebook og Instagram), nyhedsbreve, lettere indholdsproduktion og kulturformidling. Men da vi som iværksættermedie ikke har noget ’plejer’, kan du også få lov at kaste dig over en række andre opgaver efter lyst og evne.

Du vil få stor indflydelse på såvel dine egne arbejdsopgaver som på mediet som helhed, og du vil opleve, at der ikke er langt fra tanke til handling – får du en god idé om morgenen, kan du allerede være godt i gang med at udføre den samme eftermiddag.

Trods den store fleksibilitet og herskende entreprenørånd kan du være forvisset om at få masser af kvalificeret sparring og journalistisk/formidlingsmæssig træning, da Mit Nørrebros redaktør og udgiver – som du vil sidde sammen med i det daglige – har over 20 års erfaring fra en række af landets største aviser og magasinforlag. 

Praktikperioden løber ideelt set fra 1. februar 2020 og et halvt år frem med et ugentligt timetal på 30 timer – men også det kan du som den helt rigtige ansøger få indflydelse på. Praktikopholdet skal dog være en del af din uddannelse og meritgodkendt. Stillingen er ulønnet.

Det kan du forvente af os:
• Masser af praktisk erfaring
• Kvalificeret sparring på dine tekster og dit arbejde i øvrigt
• Kort vej fra tanke til handling
• Selvstændigt ansvar med mulighed for at påvirke indholdet af dine opgaver 
• Nørrebros bedste hindbærsnitter hver fredag

Det forventer vi af dig:
• Idérigdom, handlekraft og gå-på-mod 
• Evnen til at arbejde selvstændigt (under supervision)
• At du skriver godt, levende og korrekt 
• Lysten til fordomsfrit at lære Nørrebro (endnu bedre?) at kende samt at interagere med bydelens mere end 80.000 indbyggere, erhvervsdrivende, kulturaktører og øvrige interessenter. 

Send en kort (max 1 A4-side), begrundet ansøgning inkl. CV og send den til mt@mt-media.dk så hurtigt som muligt og senest 15. januar 2020. Samtaler afholdes løbende. Vil du høre mere, inden du søger, er du naturligvis velkommen til at ringe til redaktør og udgiver Mette Trudsø på tlf. 22 12 40 26.

www.mitnorrebro.dk

Mit Nørrebros Facebook-side

Mit Nørrebros Instagram-profil

Related Articles

X