MN logo rgb web 300x77
Mit Nørrebro søger praktikant til SoMe og digitalt indhold

Mit Nørrebro søger praktikant til SoMe og digitalt indhold

BEMÆRK! Denne artikel er cirka 3 år gammel
Efteråret 2021: Få erfaring fra mediebranchen og mulighed for at prøve dig selv af med en række opgaver, som du selv er med til at vælge og definere.

Mit Nørrebro er en ny, ambitiøs netavis om og for landets mest mangfoldige og omdiskuterede bydel.

Efter at have modtaget etableringsstøtte fra Medienævnet er vi i fuld gang med at genopfinde den urbane lokalavis – og det vil vi gerne invitere dig med til!

Du vil som udgangspunkt komme til at arbejde med vores SoMe (primært Facebook og Instagram), nyhedsbreve, indholdsproduktion og kulturformidling. Men da vi som iværksættermedie ikke har noget ’plejer’, kan du også få lov at kaste dig over en række andre opgaver efter lyst og evne.

Du vil få stor indflydelse på såvel dine egne arbejdsopgaver som på mediet som helhed, og du vil opleve, at der ikke er langt fra tanke til handling – får du en god idé om morgenen, kan du allerede være godt i gang med at udføre den samme eftermiddag.

Trods den store fleksibilitet og herskende entreprenørånd kan du være forvisset om at få masser af kvalificeret sparring og journalistisk/formidlingsmæssig træning, da Mit Nørrebros redaktør og udgiver – som du vil sidde sammen med i det daglige – har over 20 års erfaring fra en række af landets største aviser og magasinforlag (læs evt. mere her). 

Vi søger en praktikant til efterårssemesteret 2021 såvel som en praktikant til forårssemesteret 2022 – som udgangspunkt på fuld tid, men vi er fleksible med arbejdstiden, hvis du har behov for det. Praktikopholdet skal være en del af din uddannelse og meritgodkendt. Stillingen er ulønnet.

Det kan vi tilbyde:
• Masser af praktisk erfaring
• Kvalificeret sparring på dine tekster og dit arbejde i øvrigt
• Kort vej fra tanke til handling
• Selvstændigt ansvar med mulighed for at påvirke indholdet af dine opgaver 

Det ønsker vi af dig:
• Idérigdom, handlekraft og gå-på-mod 
• Evnen til at arbejde selvstændigt (under supervision)
• At du skriver godt, levende og korrekt 
• Lysten til fordomsfrit at lære Nørrebro (endnu bedre?) at kende samt at interagere med bydelens mere end 80.000 indbyggere, erhvervsdrivende, kulturaktører og øvrige interessenter. 

Send en kort (max 1 A4-side), begrundet ansøgning inkl. CV til mt@mt-media.dk. Samtaler afholdes løbende. Vil du høre mere, inden du søger, er du naturligvis velkommen til at ringe til redaktør og udgiver Mette Trudsø på tlf. 22 12 40 26.

www.mitnorrebro.dk

Mit Nørrebros Facebook-side

Mit Nørrebros Instagram-profil

Related Articles

X