MN logo rgb web 300x77
Mød vores medlemsvirksomheder #5: People Like Us Bar

Mød vores medlemsvirksomheder #5: People Like Us Bar

BEMÆRK! Denne artikel er cirka 2 år gammel

En anderledes københavnsk bryggerivirksomhed åbnede i coronasommeren 2020 en gennemført lyserød bar på Jagtvej. Nu er de klar til for alvor at byde Nørrebro inden for til deres egen øl med humor og kant – og du kan få den med 15% rabat.

Fotos: Klara Løkke / People Like Us Bar / Mit Nørrebro

Man kan sige meget om Jagtvej, men ordet “lyserød” er næppe det, der falder de fleste ind.

Det er dog ikke desto mindre det, People Like Us Bar er: et knaldhamrende lyserødt indslag på hjørnet af Jagtvej og Frejasgade – lige over for Onur Frugt.

Man skal dog endelig ikke tage fejl: ligesom det nu hedengangne brune værtshus, der hidtil har ligget på adressen, er det at lange øl over disken også hovedbeskæftigelsen hos People Like Us Bar.

Der er bare to væsentlige forskelle: People Like Us sælger øl, som er brygget fra deres egne opskrifter. Og så bruger de øllen til at lave, hvad de selv kalder en social revolution – #socialrevolutionbybeer

With a little help from my (Mikkeller &) Friends

Hos People Like Us, der har hovedkontor på Amager, har tre ud af fire ansatte en eller anden diagnose.

I starten var det primært autister, nu er det alle mulige mennesker, der af den ene eller anden grund normalt befinder sig i kanten af arbejdsmarkedet, men som her har fået mulighed for at udfolde deres talenter.

Nogle arbejder 4 timer om ugen, andre fuld tid, og de fleste af de i dag 38 medarbejdere et sted derimellem.

Virksomheden blev startet i 2016 af den tidligere skolelærer Lars Agersted Carlsen efter et  møde med den ligeledes skolelærer-uddannede stifter og direktør af Mikkeller, Mikkel Borg Bjergsø.

Mikkeler støtter People Like Us med deres store viden om øl og ølproduktion samt deres mange internationale kontakter, men det er en vigtig del af forretningsstrategien, at virksomheden kan stå på egne økonomiske ben på grund af deres fremragende øl – og ikke som et velgørenhedsprojekt.

“Det er godt for jer at møde os” (og vice versa)

Baren på Jagtvej åbnede i juni 2020 under sloganet ”It’s good for you to meet People Like Us”, og trods den korte åbningstid er Lars Agersted Carlsen allerede overbevist om, at det er det perfekte match:

“Nørrebro er jo et fantastisk sted med en dejligt divers beboer-og målgruppe, hvor vi passer godt ind. Og så er det nogle gode lokaler med en udlejer, som har givet os gode kår, som vi er rigtig taknemmelige for,” siger han.

Og så er vi tilbage til lokalerne – og det med alt det lyserøde? Det er der selvfølgelig også en idé med:

“Med vores virksomhedsprofil er vores udgangspunkt , at vi skal prøve at udfordre det, der er i forvejen. Og man kommer jo ikke meget længere væk i udtrykket fra et brunt værtshus end  ved at lave et lyserødt værtshus. Og vi er selv blevet utroligt glade for udtrykket: ’Vi skal ned på den lyserøde’,” fortæller Lars Agersted Carlsen.

Og nu kan du efter vinterens lange nedlukning altså også igen – eller for første gang – gå “ned på den lyserøde”.

På genåbningsdagen den 21. april 2021 oven i købet med mulighed for at få del i de 30 liter gratis fadøl, som stedet serverer i åbningstiden 12-22.

Men også fremover har du en virkelig god undskyldning for så ofte som muligt at lægge vejen forbi den lyserøde ølbar på Jagtvej – som medlem af Mit Nørrebro får du nemlig 15% rabat på alle virksomhedens egne øl på hanerne!

.

PEOPLE LIKE US BAR

Jagtvej 135

Medlemmer af Mit Nørrebro får 15% rabat  på alle People Like Us’ egne øl på hanerne

Se alle virksomhederne i Mit Nørrebros medlemsordning

Bliv medlem af Mit Nørrebro

Related Articles

X