MN logo rgb web 300x77
Mød vores medlemsvirksomheder #1: Depanneur

Mød vores medlemsvirksomheder #1: Depanneur

BEMÆRK! Denne artikel er cirka 3 år gammel
Den kombinerede kiosk/bar/bagelshop i Rantzausgade har været med til at udtænke konceptet bag Mit Nørrebros medlemskaber og trådte selv som den første lokale virksomhed ind i ordningen.

Foto: Depanneur

Egentlig var der vist tale om en misforståelse.

I forbindelse med, at kiosk-baren og hænge ud-stedet Depanneur sidste år flyttede fra Griffenfeldsgade til Rantzausgade og udvidede med et bagel-bageri, interviewede Mit Nørrebros redaktør Mette Trudsø en af Depanneurs medejere, Daniel Rørbæk.

Da interviewet var slut, vendte Daniel Rørbæk spørgeskytset den anden vej for at høre, hvordan det gik med Mit Nørrebro? Og hvad fremtidsplanerne var for bydelens nye lokalmedie?

Mette Trudsø nævnte, at en del af planerne var at lave medlemskaber, så man som læser frivilligt kunne støtte udgivelsen af Mit Nørrebro.

Læs også: Depanneur flytter til Rantzausgade og styrker Nørrebro-brandet

Og det er så her, misforståelsen opstod.

Redaktøren husker Depanneur-ejerens svar (noteblokken var jo lagt væk på det tidspunkt) som noget i retning af:  “Det tror jeg ikke, du skal regne med, at folk gider, hvis ikke de får noget ekstra.”

Den halvbarske udlægning kunne Daniel Rørbæk dog ikke helt genkende, da Mette Trudsø nogle måneder siden vendte tilbage og spurgte: “Okay, har du så nogen gode idéer til, hvad det ’ekstra’ skal være?”

Det grinede de så lidt af.  

Men faktisk havde Daniel Rørbæk flere gode idéer. Og en af dem er den, du ser ført ud i livet nu: at Mit Nørrebro er gået sammen med en række lokale erhvervsdrivende om at give rabat til vores medlemmer.

Berømt bagels og billige østers

Depanneur meldte sig selvfølgelig selv som de første under fanerne med en rabat på 15% på mad og drikkevarer.

Og selvom du grundet nedlukningen tidligst fra 21. april kan sætte dig ved et af de hyggelige borde i solen på hjørnet af Rantzausgade og Skyttegade, bør du ikke vente så længe med at kigge forbi Depanneur.

De sælger nemlig både deres egenproducerede drikkevarer og højt berømmede bagels ud af huset.

Og har du endnu ikke prøvet bemeldte bagels, venter der dig noget af en oplevelse.

Ifølge dagbladet Politiken har Depanneur nemlig “fundet opskriften på en noget nær perfekt bagel”, der slår deres konkurrenter fra flere af de kendte bagelbagerier i New York.

Og når genåbningen slår fuldt igennem?

Jamen, så skal der igen festes igennem på fortovet foran Depanneur. Blandt andet med stedets populære månedlige fredagskoncept ’1$ Oyster Club’.

DEPANNEUR

Rantzausgade 36

Medlemmer af Mit Nørrebro får 15% rabat på mad og drikkevarer.

Se alle virksomhederne i Mit Nørrebros medlemsordning

Bliv medlem af Mit Nørrebro

Related Articles

X