MN logo rgb web 300x77
Mit Nørrebro
Nærgenbrugsstationen i Gartnergade åbner igen

Nærgenbrugsstationen i Gartnergade åbner igen

BEMÆRK! Denne artikel er cirka 2 år gammel

Fra tirsdag d. 28. april kan du igen benytte den lokale genbrugsstationen for at hente bioposer og komme af med sorteret affald.

Foto: Lars Christian Vibild, larsvibild.dk

Nu kan du igen komme af med dit ophobede affald eller gode genbrugssager helt lokalt.

Københavns Kommune har nemlig besluttet sig for tirsdag at genåbne tre af Københavns syv nærgenbrugsstationer, hvoraf den ene er stationen i Gartnergade her på Nørrebro.

Stationens byttehylder åbner dog ikke i denne omgang, men du kan stadig aflevere gode ting, andre kan få glæde af – så vil de blive gemt til byttefaciliteterne åbner igen.

Som alle andre steder i det offentlige rum gælder det naturligvis også her, at du i denne tid skal sørge for at holde afstand til andre. 

Som de øvrige af byens nærgenbrugsstationer er stationen i Gartnergade bilfri og tager imod en masse forskellige slags affald, fx farligt affald, papir, plast og pap. Du kan dog ikke aflevere fx haveaffald, byggeaffald, bioaffald og dagrenovation. Se præcis hvad du kan komme af med her

Gartnergade Nærgenbrugsstation
Gartnergade 8-14

Åbningstider:
Tirsdag og torsdag kl. 12.00 -18.00
Lørdag kl. 10.00 – 16.00

Det er ikke tilladt at stille affald foran nærgenbrugsstationen, når den ikke har åben

Vil du støtte Mit Nørrebros arbejde?

Synes du, at Nørrebro fortjener et fair og nuanceret journalistisk nyhedsmedie – skrevet og fotograferet af folk, der selv bor i bydelen?

Og ønsker du også fremover at kunne læse om alt det, der betyder noget i hverdagen for Nørrebros 80.000 indbyggere – og ikke bare om de få, spektakulære begivenheder, som de nationale medier vælger at fokusere på?

Så vil vi bede dig overveje at støtte vores arbejde ved at blive medlem af Mit Nørrebro. Du kan gøre en kæmpe forskel for et månedligt beløb, der svarer til en halv durum kebab – og samtidig kan du få fordel af en række lokale rabatter, tilbud og events.
Læs mere og bliv medlem her...

Relaterede artikler

X