MN logo rgb web 300x77
Mit Nørrebro
Nørrebro-tricket virker stadig: Sådan undgår dit barn årets trivselsmåling

Nørrebro-tricket virker stadig: Sådan undgår dit barn årets trivselsmåling

BEMÆRK! Denne artikel er cirka 2 år gammel
Vil du gerne sikre dig, at dit barn ikke bliver tvunget til at deltage i folkeskolens obligatoriske trivselsmåling? Så har en far fra Nørrebro fundet en simpel og skudsikker metode.

Sidste år snakkede en gruppe forældre fra en skole her på Nørrebro som så mange andre forældre landet over om deres betænkeligheder ved at lade deres børn deltage i folkeskolens omdiskuterede trivselsmåling.

Det gav en af fædrene en idé, som han straks gik hen til sin computer og tjekkede – og selvom ideen var så banal, at det næsten gør ondt, så virkede den!

Faren sørgede for, at hans barn slap for at deltage i trivselsmålingen, familien gav tippet videre til de andre bekymrede forældre, og via en artikel her i Mit Nørrebro blev den enkle metode udbredt til flere tusinde forældre i hele landet.

Mit Nørrebro har tjekket med forældre fra tre forskellige skoler, om Nørrebro-tricket fra sidste år også virker på årets trivselsmåling, der blev skudt i gang mandag den 20. januar 2020 – og beskeden er, at det gør det. Så vær’sgo’:

Læs her for at se, hvordan du i tre nemme trin selv kan bruge metoden

Vil du støtte Mit Nørrebros arbejde?

Synes du, at Nørrebro fortjener et fair og nuanceret journalistisk nyhedsmedie – skrevet og fotograferet af folk, der selv bor i bydelen?

Og ønsker du også fremover at kunne læse om alt det, der betyder noget i hverdagen for Nørrebros 80.000 indbyggere – og ikke bare om de få, spektakulære begivenheder, som de nationale medier vælger at fokusere på?

Så vil vi bede dig overveje at støtte vores arbejde ved at blive medlem af Mit Nørrebro. Du kan gøre en kæmpe forskel for et månedligt beløb, der svarer til en halv durum kebab – og samtidig kan du få fordel af en række lokale rabatter, tilbud og events.
Læs mere og bliv medlem her...

Relaterede artikler

X