MN logo rgb web 300x77
Nørrebro-tricket virker stadig: Sådan undgår dit barn årets trivselsmåling

Nørrebro-tricket virker stadig: Sådan undgår dit barn årets trivselsmåling

BEMÆRK! Denne artikel er cirka 4 år gammel
Vil du gerne sikre dig, at dit barn ikke bliver tvunget til at deltage i folkeskolens obligatoriske trivselsmåling? Så har en far fra Nørrebro fundet en simpel og skudsikker metode.

Sidste år snakkede en gruppe forældre fra en skole her på Nørrebro som så mange andre forældre landet over om deres betænkeligheder ved at lade deres børn deltage i folkeskolens omdiskuterede trivselsmåling.

Det gav en af fædrene en idé, som han straks gik hen til sin computer og tjekkede – og selvom ideen var så banal, at det næsten gør ondt, så virkede den!

Faren sørgede for, at hans barn slap for at deltage i trivselsmålingen, familien gav tippet videre til de andre bekymrede forældre, og via en artikel her i Mit Nørrebro blev den enkle metode udbredt til flere tusinde forældre i hele landet.

Mit Nørrebro har tjekket med forældre fra tre forskellige skoler, om Nørrebro-tricket fra sidste år også virker på årets trivselsmåling, der blev skudt i gang mandag den 20. januar 2020 – og beskeden er, at det gør det. Så vær’sgo’:

Læs her for at se, hvordan du i tre nemme trin selv kan bruge metoden

Related Articles

X