MN logo rgb web 300x77
Mit Nørrebro
Nørrebro United sætter medlemsrekord

Nørrebro United sætter medlemsrekord

BEMÆRK! Denne artikel er cirka 3 år gammel
Den lokale fodboldklub er vokset med 25% på blot et år. Klubbens formand giver de mange frivillige æren for succesen.

Der er i dén grad kamp om den lokale grønsvær for tiden. Medlemmerne myldrer nemlig til fodboldklubben Nørrebro United, der nu snart runder de 2.000 medlemmer.

DGI har netop offentliggjort deres idrætsforeningers seneste medlemstal, og de viser, at Nørrebro United er vokset fra 1.597 medlemmer i 2017 til 1.995 medlemmer i 2018 – altså en fremgang på 398 medlemmer, svarende til 25%.

Og ifølge klubbens formand, Flemming Jensen, afspejler de flotte tal ikke engang Nørrebro Uniteds fulde popularitet. Der står nemlig konstant 200-300 interesserede på venteliste – så yderligere vækst er kun et spørgsmål om tid og faciliteter, siger han.

Som en forklaring på den kun godt 10 år gamle klubs succes siger Flemming Jensen:

“Den konstante medlemsfremgang i Nørrebro United er et resultat af flere faktorer. Men en altafgørende faktor er de mange nørrebroere, der bruger deres kostbare fritid på Nørrebro United. Klubbens ca. 200 frivillige er fundamentet i alle vores aktiviteter, og uden deres opbakning kunne Nørrebro United ikke lade sig gøre.” 

Nørrebro United møder lørdag 13. april rivalerne fra Bispebjerg Boldklub i et sandt lokalderby i Mimersparken. Der er ifølge klubben selv revanche i luften, efter at Bispebjerg vandt efterårets opgør 6-0 i Lersøparken. 

Fotos: Dejan Obretkovic, framed_by_dejan
Vil du støtte Mit Nørrebros arbejde?

Synes du, at Nørrebro fortjener et fair og nuanceret journalistisk nyhedsmedie – skrevet og fotograferet af folk, der selv bor i bydelen?

Og ønsker du også fremover at kunne læse om alt det, der betyder noget i hverdagen for Nørrebros 80.000 indbyggere – og ikke bare om de få, spektakulære begivenheder, som de nationale medier vælger at fokusere på?

Så vil vi bede dig overveje at støtte vores arbejde ved at blive medlem af Mit Nørrebro. Du kan gøre en kæmpe forskel for et månedligt beløb, der svarer til en halv durum kebab – og samtidig kan du få fordel af en række lokale rabatter, tilbud og events.
Læs mere og bliv medlem her...

Relaterede artikler

X