MN logo rgb web 300x77
Nu kan du igen melde dig til svømning i Hillerødgade Bad

Nu kan du igen melde dig til svømning i Hillerødgade Bad

BEMÆRK! Denne artikel er cirka 5 år gammel
Nørrebros lokale svømmehal åbner igen 4. marts, og Hovedstadens Svømmeklub åbner for tilmeldinger til svømmehold mandag og onsdag i den kommende uge.

Efter skiftende udmeldinger og mere end et års lukning gør Hillerødgade Bad nu klar til at åbne svømmehallen igen mandag 4. marts.

Det kræver godt nok et større detektivarbejde at forvisse sig om, at det er alvor denne gang, da informationerne på den officielle hjemmeside og hallens Facebookside spænder fra ikke-eksisterende til yderst sparsomme, og den telefon-vagthavende i Københavns Kommune Svømmehaller ikke ønsker at udtale sig til citat.

Men hvor kommunikation for kommunen åbenbart stadig er en svømmehal i Rusland, tør Hovedstadens Svømmeklub godt sige, at den er god nok.

“Vi har fået en skriftlig bekræftelse fra kommunen. Vi grinede godt nok lidt af det i vores administration, da vi jo et par gange før i løbet af det seneste år har fået forsikrende mails fra dem; men da jeg sidste søndag var ude at cykle, stak jeg hovedet forbi og tog et billede af, at der rent faktisk var kommet vand i bassinet,” siger klubdirektør Lars Sørensen.

Tilmelding til nye hold mandag og onsdag

Hovedstadens Svømmeklub har derfor oprettet nye, særligt komprimerede hold, som starter fra mandag 4. marts og i dette tilfælde svømmer frem til og med uge 25 (næstsidste uge i juni).

Tilmeldingen til de nye og stærkt tiltrængte lokale svømmehold åbner denne mandag 25. februar for tidligere tilmeldte og på onsdag 27. februar for alle andre medlemmer.

“Vi glæder os rigtig meget til at kunne tilbyde svømmeundervisning til vores medlemmer i et område, hvor der er stor mangel på svømmehaller. Vi har tilpasset særlige forløb, som forhåbentlig gør, at børn og voksne hurtigt kommer i gang igen på en sikker måde,” siger Lars Sørensen, der oplyser, at klubben har mistet 600 medlemmer på Hillerødgade Bads langvarige lukning.

“Vi ved, at mange af medlemmerne i mellemtiden har tilmeldt sig hold andre steder i byen, og derfor regner vi ikke med, at de alle sammen kommer tilbage nu. Men vi håber om ikke andet på at få stor del af dem tilbage, når vi starter på den helt nye sæson til august,” siger han.

Du kan naturligvis også benytte Hillerødgade Bads svømmehal uden at være tilmeldt et hold. Åbningstiderne står faktisk på kommunens officielle hjemmeside, men er så godt gemt af vejen, at vi har valgt at grave dem frem i lyset for dig:

Mandag: 7.00-15.30
Tirsdag: 6.30-19.30
Onsdag: 8.00-16.30
Torsdag: 6.30-21.00
Fredag: 7.00-15.30
Lørdag: 8.00-14.00
Søndag: 8.00-13.00

Sådan tilmelder du dig svømmeholdene hos Hovedstadens Svømmeklub

Mandag 25. februar kl. 13 åbner tilmeldingen for tidligere tilmeldte til Hovedstadens Svømmeklubs svømmehold i Hillerødgade Bad. Der er fredag sendt mails ud om dette. Klubben opfordrer til, at du allerede nu tjekker, at dit login virker og er opdateret. Har du mistet login-info, så kontakt klubben på mailen info@hsk.dk eller tlf. 38 71 09 40 (mandag kl. 13-17, tirsdag-fredag kl. 9.30-12.30).

• Onsdag 27. februar får alle medlemmer af Hovedstadens Svømmeklub via mail besked om, at det er muligt at tilmelde sig holdene.

• Er du ikke medlem, men ønsker du at få plads på et af de nye svømmehold, gælder det altså om at melde dig ind inden på onsdag – det gør du ved at oprette en profil på klubbens hjemmeside.

• Hovedstadens Svømmeklub understreger, at de nye svømmehold i Hillerødgade Bad er nystartede, og at undervisningen altså starter forfra, som den ville være ved normal sæsonstart i august. Der bliver dog tale om et komprimeret forløb over ca. fire måneder.  

Related Articles

X