MN logo rgb web 300x77
Mit Nørrebro
Nyt mobilt corona testcenter i Nørrebrohallen resten af januar

Nyt mobilt corona testcenter i Nørrebrohallen resten af januar

BEMÆRK! Denne artikel er cirka 12 måneder gammel
Nu kan du igen få taget coronatest uden tidsbestilling her på Nørrebro. Den sidste uge af januar oprettes et pop-up testcenter i Nørrebrohallen.

Arkivfoto: Poul-Erik Pløhn

Ligesom det skete i december lægger Nørrebrohallen fra mandag den 25. januar kl. 12 til søndag den 31. januar kl. 18 atter rammer til et pop-up corona testcenter.

I lighed med sidst kræver det ikke tidsbestilling at komme til – du kan bare dukke op og stille dig i køen. 

Centeret er denne gang ikke forbeholdt de unge, men alle aldersklasser.

Der er tale om de velkendte såkaldte PCR-test, hvor man får en podepind i halsen, og de fleste kan forvente svar på deres test inden for 24-48 timer. 

Læs også: Københavns faste corona-testcenter flytter til Nørrebro

Tid & sted:
Nørrebrohallen
Nørrebrogade 208
Indgang fra Den Røde Plads
Mandag den 25.-søndag den 31. januar
Tidsrum: kl. 12-18

Region Hovedstaden gør opmærksom på, at der er begrænset kapacitet, og at køen lukkes i god nok tid til, at teststedet kan lukke som planlagt kl. 18. Det er nødvendigt for, at personalet kan nå at sende prøverne af sted til analyse. 

Hvis du gerne vil være sikker på at komme til på et bestemt tidspunkt, kan du som altid bestille tid til en coronatest på Københavns faste coronatestcenter på Vingelodden.

Vil du støtte Mit Nørrebros arbejde?

Synes du, at Nørrebro fortjener et fair og nuanceret journalistisk nyhedsmedie – skrevet og fotograferet af folk, der selv bor i bydelen?

Og ønsker du også fremover at kunne læse om alt det, der betyder noget i hverdagen for Nørrebros 80.000 indbyggere – og ikke bare om de få, spektakulære begivenheder, som de nationale medier vælger at fokusere på?

Så vil vi bede dig overveje at støtte vores arbejde ved at blive medlem af Mit Nørrebro. Du kan gøre en kæmpe forskel for et månedligt beløb, der svarer til en halv durum kebab – og samtidig kan du få fordel af en række lokale rabatter, tilbud og events.
Læs mere og bliv medlem her...

Relaterede artikler

X