MN logo rgb web 300x77
Mit Nørrebro
Nyt pop-up corona testcenter i Nørrebrohallen til midten af marts

Nyt pop-up corona testcenter i Nørrebrohallen til midten af marts

BEMÆRK! Denne artikel er cirka 11 måneder gammel
Den næste uge kan du igen blive testet for coronavirus centralt på Nørrebro på Den Røde Plads. Der er tale om en PCR-test med podning i halsen, og det er uden tidsbestilling.

Mange nåede slet ikke at opdage det, da der i mandags 1. marts med ultrakort varsel poppede et ekstraordinært corona testcenter op i Nørrebrohallen.

Heller ikke denne gang er Region H ude i god tid, men til gengæld har du nogle flere dage at løbe på:

Fra i dag fredag den 5. marts og frem til og med søndag den 14. marts er der nemlig igen pop up testcenter i Nørrebrohallen, alle kl. 14-20.

Der er indgang fra Mimersgade/Den Røde Plads, og du skal ikke bestille tid, men kan bare gå ind fra gaden.

Der er tale om den såkaldte PCR-test, altså podning i halsen. Det er den test, du anbefales at tage, hvis du er nær kontakt eller har symptomer. Alle over 2 år kan blive testet.

Opfordringen til at lade sig teste gælder særligt, hvis du:

• Har symptomer

• Har været i nær kontakt med en smittet

• Skal være sammen med en person i risikogruppe

• Går fysisk på arbejde

Vi ved, I ved det, men vi skriver det alligevel: Husk sundhedskort, mundbind og afstand.

(Og holdnuop, hvor skal vi skåle, kramme og danse på lige præcis Den Røde Plads – og hele resten af Superkilen – og Nørrebroparken – og Blågårds Plads – og Sankt Hans Torv – og Dronning Louises Bro – og alle andre steder, når det her er overstået!!!)

Foto: Google

Vil du støtte Mit Nørrebros arbejde?

Synes du, at Nørrebro fortjener et fair og nuanceret journalistisk nyhedsmedie – skrevet og fotograferet af folk, der selv bor i bydelen?

Og ønsker du også fremover at kunne læse om alt det, der betyder noget i hverdagen for Nørrebros 80.000 indbyggere – og ikke bare om de få, spektakulære begivenheder, som de nationale medier vælger at fokusere på?

Så vil vi bede dig overveje at støtte vores arbejde ved at blive medlem af Mit Nørrebro. Du kan gøre en kæmpe forskel for et månedligt beløb, der svarer til en halv durum kebab – og samtidig kan du få fordel af en række lokale rabatter, tilbud og events.
Læs mere og bliv medlem her...

Relaterede artikler

X