MN logo rgb web 300x77
Opholdsforbud i Nørrebroparken forlænges endnu en gang

Opholdsforbud i Nørrebroparken forlænges endnu en gang

BEMÆRK! Denne artikel er cirka 3 år gammel
Også den sidste weekend i efterårsferien omfattes af opholdsforbud i udvalgte dele af Nørrebros centrale park. Igen sker det med henvisning til forsøget på at forhindre spredningen af coronasmitte.

Arkivfoto: Lars Christian Vibild, larsvibild.dk

Københavns Politi forlænger for 5. gang weekend-opholdsforbuddet i Nørrebroparken, så du torsdag, fredag og lørdag i denne uge atter skal være obs på, hvor i parken du opholder dig mellem kl. 18 og kl. 02.

Som i tidligere uger udstedes opholdsforbudet samtidig med et generelt forbud mod ophold i Kødbyen i nattetimerne mellem kl. 22 til 02 alle ugens dage.

Også en række advarselszoner – områder, som politiet holder ekstra øje med– opretholdes. Her på Nørrebro gælder det Dronning Louises Bro, i den øvrige del af byen handler det om Kongens Have, dele af Fælledparken, Islands Brygge, området ved Sandkaj og Göteborg Plads, Vestergade og en del af Gothersgade.

Det periodiske opholdsforbud i dele af Nørrebroparken gælder i følgende periode:

Torsdag den 15. oktober fra kl. 18.00 til fredag den 16. oktober kl. 02.00
Fredag den 16. oktober fra kl. 18.00 til lørdag den 17. oktober kl. 02.00
Lørdag den 17. oktober fra kl. 18.00 til søndag den 18. oktober kl. 02.00

For den del af Skateparken, der ligger umiddelbart foran Café Friheden, gælder opholdsforbuddet i tidsrummet kl. 22.00 til 02.00 alle tre dage.

Opholdsforbuddet betyder, at man ikke må tage ophold i områderne. Almindelig færden som gå- og løbeture, hundeluftning etc. i områderne er dog fortsat tilladt. 

Her kan du se, hvilke områder der er omfattet af opholdsforbudet.

Related Articles

X