MN logo rgb web 300x77
Mit Nørrebro
Politiet beder om din hjælp: Har du set denne mand?

Politiet beder om din hjælp: Har du set denne mand?

BEMÆRK! Denne artikel er cirka 2 år gammel
Københavns Politi har udsendt en efterlysning med billeder af en mand, der er mistænkt for et groft knivoverfald tilbage i februar.

Natten til søndag den 16. februar kl. ca. 04.40 blev en ung mand stukket ned med en kniv på Nørrebrogade.

Overfaldet skete ud for takeaway-stedet ’Take & Eat’ på Nørrebrogade 30, hvor tre personer stod og talte sammen, hvorefter gerningsmanden gik hen til gruppen og stak den unge mand med en kniv. Den unge mand var kortvarigt i livsfare.

Den mistænkte beskrives som:

Mand, etnisk dansk af udseende, 20-30 år, 180-185 cm høj, almindelig af bygning med kort, mørkeblondt hår. Han bar en sort jakke over en grå/grøn trøje, jeans og grå Nike-sko med hvid sål og sort spids.

De offentliggjorte overvågningsbilleder viser den mistænkte, der går ad Fælledvej væk fra gerningsstedet, mens han kigger sig over skulderen.

Københavns Politi beder borgere, der har oplysninger i sagen, kontakte dem på telefon 1-1-4 eller via kbh@politi.dk.

Vil du støtte Mit Nørrebros arbejde?

Synes du, at Nørrebro fortjener et fair og nuanceret journalistisk nyhedsmedie – skrevet og fotograferet af folk, der selv bor i bydelen?

Og ønsker du også fremover at kunne læse om alt det, der betyder noget i hverdagen for Nørrebros 80.000 indbyggere – og ikke bare om de få, spektakulære begivenheder, som de nationale medier vælger at fokusere på?

Så vil vi bede dig overveje at støtte vores arbejde ved at blive medlem af Mit Nørrebro. Du kan gøre en kæmpe forskel for et månedligt beløb, der svarer til en halv durum kebab – og samtidig kan du få fordel af en række lokale rabatter, tilbud og events.
Læs mere og bliv medlem her...

Relaterede artikler

X