MN logo rgb web 300x77
Politiet bekræfter: Beskæring af buske skyldes parkens pushere

Politiet bekræfter: Beskæring af buske skyldes parkens pushere

BEMÆRK! Denne artikel er cirka 3 år gammel
Københavns Politi har bedt kommunen tynde ud i buskene i Nørrebroparken, så pusherne ikke så let kan gemme sig.

Foto: Mit Nørrebro

Er du i løbet af ugen gået gennem Nørrebroparken og har undret dig over den ret kraftige beskæring af buske i nærheden af boldbanerne?

Det gjorde en række beboere i hvert fald i Mit Nørrebros Facebook-gruppe Nørrebro Nabo til nabo forleden, og de fordelte sig på to teorier: at den voldsomme beskæring enten havde noget med den omfattende hashhandel i parken at gøre, eller at det slet og ret skyldtes, at buske har godt af at blive beskåret engang imellem.

Nu kommer politiet med svaret – og hold hashhandel havde ret:

“Vi har anmodet Københavns Kommune om at beskære buskene i et mindre område syd for boldbanen. Det gør vi, fordi vi i en periode har oplevet, at den utryghedsskabende hashhandel er foregået i ly af buskene. Vores oplevelse er, at pusherne ikke kan gemme sig på samme måde som før,” siger centerchef for borgertryghed i Københavns Politi, Tommy Laursen, til TV 2 Lorry.

Buskrydningen er led i et samarbejde mellem Københavns Politi og Københavns Kommune om at gøre livet mere surt for parkens pushere. 

Tre personer blev i sommer anholdt for at stå for en stor del af hashleverancen til netop Nørrebroparken via en jointfabrik på Fælledvej.

Related Articles

X