Mit Nørrebro
Politiet bekræfter knivstikkeri ved Heimdalsgade i weekenden

Politiet bekræfter knivstikkeri ved Heimdalsgade i weekenden

BEMÆRK! Denne artikel er cirka 2 år gammel
Det var et knivstikkeri mod en 28-årig mand, der i lørdags var årsagen til afspærringen af Nørrebrogade. Manden meldes uden for livsfare.

Forvirringen og usikkerheden var stor blandt de lokale, da de sent lørdag eftermiddag blev mødt af et massivt politiopbud og en afspærring af Nørrebrogade i området omkring Den Røde Plads.

På daværende tidspunkt kunne Københavns Politi ikke oplyse andet end, at de havde fået en anmeldelse klokken 17.46, og at der var sket “et eller andet”.

Nu bekræfter politiet over for Mit Nørrebro, at der var tale om et knivstikkeri ved Heimdalsgade – det præcise gerningssted kendes ikke – og at offeret er en 28-årig mand, der er blevet stukket flere gange. Han har dog ikke på noget tidspunkt været i livsfare, lyder meldingen.

Københavns Politi kan ikke på nuværende tidspunkt oplyse yderligere, heller ikke om motiv eller relationer, herunder om knivstikkeriet var banderelateret.

Foto: Kim Matthai Leland/Københavns Politi

Vil du støtte Mit Nørrebros arbejde?

Synes du, at Nørrebro fortjener et fair og nuanceret journalistisk nyhedsmedie – skrevet og fotograferet af folk, der selv bor i bydelen?

Og ønsker du også fremover at kunne læse om alt det, der betyder noget i hverdagen for Nørrebros 80.000 indbyggere – og ikke bare om de få, spektakulære begivenheder, som de nationale medier vælger at fokusere på?

Så vil vi bede dig overveje at støtte vores arbejde ved at blive medlem af Mit Nørrebro. Du kan gøre en kæmpe forskel for et månedligt beløb, der svarer til en halv durum kebab – og samtidig kan du få fordel af en række lokale rabatter, tilbud og events.
Læs mere og bliv medlem her...

Related Articles

Få 15% rabat, når du handler lokalt

Bliv medlem af Mit Nørrebro og få fordel af en række lokale rabatter, tilbud og events

X