MN logo rgb web 300x77
Politiet gentager aktion mod gadehandlerne ved Nørrebro Station

Politiet gentager aktion mod gadehandlerne ved Nørrebro Station

BEMÆRK! Denne artikel er cirka 3 år gammel
Fire personer sigtet for overtrædelse af forsamlingsforbuddet og andre fik advarsler om bøder, hvis de igen forsamles mere end 10 i området omkring stationen.

Arkivfoto: Lars Christian Vibild, larsvibild.dk

Som flere lokale havde forudset, var gadehandlerne hurtigt tilbage under jernbanen ved Nørrebro Station, efter at nærpolitiet for en uge side ryddede området.

Nu har politiet så igen været ude på Lyngsies Plads, hvor de tirsdag traf en større gruppe personer, som ulovligt havde opsat loppeboder på pladsen. 

Boderne blev ryddet, og fire af de personer, som tidligere havde fået indprentet de gældende covid-regler, blev sigtet for overtrædelse af forsamlingsforbuddet. 

De øvrige handlende fik læst og påskrevet reglerne endnu en gang og blev bortvist med besked om, at de vil få en bøde, hvis de igen forsamles mere end 10 personer.

“Vi vil i nærpolitiet også i den kommende tid have et øget fokus på Lyngsies Plads,” fortæller leder af nærpolitiet i Nordvest, Carsten Reenberg.

“Vi har i nærpolitiet et stort fokus på at vejlede om covid-reglerne og sikre, at de overholdes. Det er vigtigt, at vi alle overholder reglerne, så vi kan få bragt smittetallet ned,” påpeger Carsten Reenberg.  

Ifølge de lokale kan den øgede fokus også blive nødvendig – oplevelsen er, at der sjældent går længe, før gadehandlerne er på plads ign.

Da Mit Nørrebro skrev om politirydningen i sidste uge, udløste det over 60 kommentarer på Facebook – delt  i folk, der glædede sig over rydningen og folk, der syntes, det var synd for de hjemløse gadesælgere.

Related Articles

X