Mit Nørrebro
Politiet om Dronning Louises Bro: “Vi er klar med et opholdsforbud”

Politiet om Dronning Louises Bro: “Vi er klar med et opholdsforbud”

BEMÆRK! Denne artikel er cirka 1 år gammel
Københavns Politi har op til weekenden skruet corona-bissen på og opsat skilte, der opfordrer til at søge væk fra det populære mødested ved søerne – og advarer om, at politiet kan lukke området.

Arkivfoto: Københavns Politi

Kan du godt lide at hænge ud på Dronning Louises Bro, så lad være med at gå derhen i disse dage. Du risikerer nemlig, at du medvirker til helt at få lukket broen for ophold.

Fredag satte Københavns Politi advarselsskilte op tre steder i byen – herunder altså Dronning Louises Bro – hvor de gentagne gange har oplevet problemer med for mange mennesker samlet på ét sted.

Og budskabet er klart: respekteres skiltene ikke, vil der blive udstedt opholdsforbud, og området vil blive lukket.

Advarslen gælder naturligvis ikke, hvis du en tidlig morgenstund eller sen nattetime befinder dig stort set alene på broen. Men hvis du er på broen på et solbeskinnet tidspunkt, hvor en masse andre er der på samme tid, og det ikke er muligt at holde den anbefalede afstand for at hindre smittespredning, så falder hammeren:

“Vi kan desværre konstatere, at for mange mennesker samles i det fri, når solen skinner, hvorfor der er brug for at stramme skruen. Situationen er fortsat alvorlig, og derfor er det vigtigt, at borgerne stadig holder afstand. I første omgang bliver der opsat advarselsskilte, og bliver de ikke respekteret, er vi klar med opholdsforbud,” siger Anne Tønnes, politidirektør i Københavns Politi, i en pressemeddelelse fredag eftermiddag.

De to andre steder i byen, politiet har opstillet advarselsskilte, er Islands Brygge og Gøteborg Plads i Nordhavnen.

Vil du støtte Mit Nørrebros arbejde?

Synes du, at Nørrebro fortjener et fair og nuanceret journalistisk nyhedsmedie – skrevet og fotograferet af folk, der selv bor i bydelen?

Og ønsker du også fremover at kunne læse om alt det, der betyder noget i hverdagen for Nørrebros 80.000 indbyggere – og ikke bare om de få, spektakulære begivenheder, som de nationale medier vælger at fokusere på?

Så vil vi bede dig overveje at støtte vores arbejde ved at blive medlem af Mit Nørrebro. Du kan gøre en kæmpe forskel for et månedligt beløb, der svarer til en halv durum kebab – og samtidig kan du få fordel af en række lokale rabatter, tilbud og events.
Læs mere og bliv medlem her...

Related Articles

Få 15% rabat, når du handler lokalt

Bliv medlem af Mit Nørrebro og få fordel af en række lokale rabatter, tilbud og events

X