Mit Nørrebro
Populær fusionscafé udvider med  selskabslokaler og pizzeria

Populær fusionscafé udvider med selskabslokaler og pizzeria

Sidecar i Skyttegade har hidtil været kendt for deres usædvanlige kombination af brunch, baos og cocktails– nu føjer de yderligere to forretningsområder til porteføljen.

Efter godt tre år med deres helt egen “kvalitetsbrunch møder asiatiske hapsere og lader sig skylle ned med drinks”-kombination går Sidecar i Skyttegade 5 nu skridtet videre.

Ejerne bag har overtaget de tilstødende lokaler, som løber hele vejen rundt om hjørnet af Struenseegade, hvor de dels vil drive kombineret selskabs-og mødevirksomhed, dels vil lave et moderne pizzeria.

“Pizzeriaet åbner i starten af marts, kommer til at hedde Pico –for Pizza Copenhagen – og vil både være med en 20-25 siddepladser og take away. Vi lancerer et koncept, hvor man fra en menu med en 10-12 pizzaer vælger tre små pizzaer, der svarer til én normal pizza. Man kan også vælge to pizzaer og en salat, hvis man ikke har lyst til, at hele ens måltid skal være pizza,” siger Rasmus Christensen, der er en af ejerne bag Sidecar og i øvrigt selv er opvokset i området, hvor han også bor i dag.

“Picos fokus bliver på gode råvarer og kvalitet, og der vil også være både veganske varianter og muligheden for at vælge glutenfire pizzabunde, som vi får lavet af en anden Nørrebro-butik, Feelgood Bakery i Prinsesse Charlottes Gade,” siger Rasmus Christensen.

Selskabs- og mødelokalet, som har fået navnet Sidecar Banquet, blev lanceret for to måneder siden, men formalia omkring brugen af det er ikke helt på plads endnu 

“Vi skal lige lære lokalet at kende. Men vi har fået en masse forespørgsler fra nærområdet, fordi  vi har lavet lidt larm på social medier. Tanken er, at det i weekenden skal bruges til selskaber til op mod omkring 50 personer og i hverdagen til mødelokaler for dem, der ønsker en anderledes og mere intim mødepakke med fokus på god kaffe, morgenmad og frokost – fx nogle af de mange virksomheder, der ligger her i bygningen, og som vi har et godt samarbejde med,” fortæller Rasmus Christensen.

Madfotos: Sasha Scherg

Related Articles

X