MN logo rgb web 300x77
Mit Nørrebro
Filmfestival: Præsten – livet i og udenfor præstekjolen

Filmfestival: Præsten – livet i og udenfor præstekjolen

BEMÆRK! Denne artikel er cirka 1 år gammel
Præst i Hellig Kors Kirke Andreas Christensen fortæller om sit arbejdes tre vigtigste opgaver: at tale, trøst og tolke. Men han også om sit bijob og sin overraskende hobby

Mange nørrebroere kender præst i Hellig Kors Kirke Andreas Christensen – eller gør vi?

Ved du for eksempel, hvilket bijob der får ham til at trække i en helt anden uniform end præstekjolen ca. 30 dage om året?

Og ved du, hvilken hobby han har dedikeret et helt rum i præstegården til?

Se de overraskende svar i filmen her:

Filmen er lavet af Nagib Haashi og Bastian Jull Sørensen, der er elever på Film- og Medielinjen på Blågård Skole og er en del af Mit Nørrebros Takeover Filmfestival efteråret 2020.

Vil du støtte Mit Nørrebros arbejde?

Synes du, at Nørrebro fortjener et fair og nuanceret journalistisk nyhedsmedie – skrevet og fotograferet af folk, der selv bor i bydelen?

Og ønsker du også fremover at kunne læse om alt det, der betyder noget i hverdagen for Nørrebros 80.000 indbyggere – og ikke bare om de få, spektakulære begivenheder, som de nationale medier vælger at fokusere på?

Så vil vi bede dig overveje at støtte vores arbejde ved at blive medlem af Mit Nørrebro. Du kan gøre en kæmpe forskel for et månedligt beløb, der svarer til en halv durum kebab – og samtidig kan du få fordel af en række lokale rabatter, tilbud og events.
Læs mere og bliv medlem her...

Relaterede artikler

X