MN logo rgb web 300x77
Pyt med regnvejret: Nu tager nørrebroerne gadelivet tilbage

Pyt med regnvejret: Nu tager nørrebroerne gadelivet tilbage

BEMÆRK! Denne artikel er cirka 3 år gammel
Præcis to måneder efter nedlukningen kunne bydelens restauranter, caféer og værtshuse i går atter tage imod gæster såvel uden- som indendørs i genåbningens fase 2. Vi sendte vores fotograf Lars Christian Vibild ud for at tage billeder af bylivet under den nye corona-virkelighed.

Fotos: Lars Christian Vibild, larsvibild.dk

Der var blevet målt op, flyttet borde og stillet rigeligt med håndsprit frem, da en række af Nørrebros restauratører i går atter kunne åbne dørene og fortovene for deres kunder.

Og selvom vejret mildest talt ikke viste sig fra sin bedste side, bakkede mange nørrebroere op fra dag 1 ved at møde frem og sætte sig – med behørig afstand – på stole og ved borde både udenfor og indenfor.

De nye krav og retningslinjer gør, at en del af bydelens restauranter venter lidt endnu med at åbne, og det har stadig lange udsigter, før stamgæster og personale kan give hinanden et knus eller en highfive.

Men selvom der er tale om en helt new normal, vender livet, latteren og musikken så småt tilbage til gader og stræder. Og det er jo en af grundene til, at vi har valgt at bo på Nørrebro, ikke?

.

.

.

Related Articles

X