MN logo rgb web 300x77
Mit Nørrebro
Så blev det jul på Nørrebro: se de stemningsfulde billeder

Så blev det jul på Nørrebro: se de stemningsfulde billeder

BEMÆRK! Denne artikel er cirka 2 år gammel
Julemåneden blev skudt i gang med et brag, da nørrebroerne i den forgangne weekend tændte tre kæmpestore juletræer og afholdt en stribe julemarkeder for store og små. Vores fotograf Lars Christian Vibild var her, der og (næsten) alle vegne – se hans bedste skud her.

.

Elmegade er som altid pyntet smukt og stemningsfuldt.

.

Det er første gang i år, at der tændes juletræ på Den Røde Plads, og der var da også proppet på pladsen ved juletræstændingen søndag eftermiddag.

.

Vil du støtte Mit Nørrebros arbejde?

Synes du, at Nørrebro fortjener et fair og nuanceret journalistisk nyhedsmedie – skrevet og fotograferet af folk, der selv bor i bydelen?

Og ønsker du også fremover at kunne læse om alt det, der betyder noget i hverdagen for Nørrebros 80.000 indbyggere – og ikke bare om de få, spektakulære begivenheder, som de nationale medier vælger at fokusere på?

Så vil vi bede dig overveje at støtte vores arbejde ved at blive medlem af Mit Nørrebro. Du kan gøre en kæmpe forskel for et månedligt beløb, der svarer til en halv durum kebab – og samtidig kan du få fordel af en række lokale rabatter, tilbud og events.
Læs mere og bliv medlem her...

Relaterede artikler

X