MN logo rgb web 300x77
Så går det løs: Nu afholdes den første udgave af Blaagaards Festival

Så går det løs: Nu afholdes den første udgave af Blaagaards Festival

BEMÆRK! Denne artikel er cirka 2 år gammel

Torsdag eftermiddag lyder startskuddet til premieren på en helt ny tre dages musik-og kulturfestival på Indre Nørrebro – og det er ganske gratis. Se programmet her.

Foto: Daniel Liversage

Sidste år vidste vi ikke bedre:

Fra festivalleder Ebbe Hede fortalte om planerne for den spritnye Blaagards Festival her i Mit Nørrebro, til statsminister Mette Frederiksen på det nu historiske pressemøde annoncerede landets første corona-nedlukning, gik der præcis to uger.

Og selvom den nye festival, der vil sætte positiv fokus på en af landets nok mest berygtede plads, kæmpede til det sidste, blev man nødt til at aflyse den stort anlagte debut.

Men nu sker det: Torsdag 29. juli er der premiere på Nørrebros nyeste festival – og det med, hvad musikmagasinet Gaffa kalder et “stærkt lineup”.

Du kan se hele programmet længere nede, men det indbefatter blandt andre de lokale dancehall-drenge Klumben & Raske Penge, den anmelderroste hiphop-sanger Sulka og den zambianskfødte danske rapper Lucy Love.

Lokale samarbejder

Festivalen arrangeres af Foreningen af Blågårds Plads og er blevet til i et samarbejde mellem Blågårds Apotek, Blågårds Handelsforening, de lokale kulturhuse Union og Støberiet m.fl.

Den løber fra onsdag 29. til lørdag 31. juli og er gratis for alle – men for 100 kr. kan du købe et støttearmbånd, der ikke alene er med til at muliggøre Blaagaards Festival 2022, men også giver dig 20% rabat i udvalgte butikker, caféer og restauranter i Blågårdsgade og i festivalbaren de tre dage, festivalen varer.

Mod fremvisning af coronapas får du et blåt armbånd, der giver gratis adgang til festivalen samme dag. Det hvide støttearmbånd kan købes for 100 kr. og giver rabat hos et udvalg af Blågårdsgades butikker og restauranter under festivalen.

BLAAGAARDS FESTIVAL – SÅDAN DELTAGER DU

• Mød op på Blågårds Plads med et frisk coronapas på den eller de dage, du ønsker at deltage. Åbningstiden er kl. 15-21.

• Når du har fremvist coronapas, får du et festivalarmbånd, som gælder resten af dagen.

• Ønsker du at deltage flere dage, skal du fremvise coronapas og have gyldigt festivalarmbånd for hver dag, da der kun kan være i alt 500 festivaldeltagere ad gangen.

• Deltagelse er gratis, men ved køb af et støttearmbånd for 100 kr. støtter du ikke alene fremtidige udgaver af festivalen, men får også 20 pct. rabat hos en række butikker og madsteder i Blågårdsgade i de dage, festivalen varer.

Foto: Daniel Liversage.

BLAAGAARDS FESTIVAL – PROGRAM

Torsdag 29. juli:
Kl. 16: Negash Ali
Kl. 18: Mambe & Danochilango
Kl. 20: Fastpoholmen

Fredag 30. juli:
Kl. 16: Emma Cherono
Kl. 18: Lucy Love
Kl. 20: Klumben & Raske Penge

Lørdag 31. juli:
Kl. 16: Sulka
Kl. 18: JJ Paulo
Kl. 20: Tobias Rahim

Der er DJ inden alle koncerter.

Related Articles

X