Mit Nørrebro
Så skete det: Skateranlægget X-Hall er åbnet under Bispeengbuen

Så skete det: Skateranlægget X-Hall er åbnet under Bispeengbuen

BEMÆRK! Denne artikel er cirka 2 år gammel
Efter 8 års ventetid og med en samlet regning på 8,8 millioner kroner åbnede skatermiljøets smertensbarn X-Hall officielt i går.

De har ventet. Og ventet. Og ventet lidt mere. Og det er sikkert ikke forkert at formode, at en del af de unge mennesker, der i 2011 fik at vide, at skateranlægget under Bispeengbuen ville åbne i oktober samme år, i mellemtiden har fået andre interesser. 

Men i går var en festens dag, for efter 8 år, 8,8 millioner kroner, 4 udskudte åbninger, en defekt brandalarm, en konkursramt underleverandør, et tunnelskift, en hel del dryppende tjære og uanede mængder af tovtrækkeri mellem en række instanser blev X-Hall endelig erklæret åben.

På talerlisten til eftermiddagens officielle åbningsprogram var hele tre borgmestre – Københavns Kommunes kultur- og fritidsborgmester Franciska Rosenkilde (Å), samme kommunes fungerende teknik- og miljøborgmester Karina Vestergård Madsen (Ø) og Frederiksberg Kommunes 1. viceborgmester Jan E. Jørgensen (V).

Men vigtigst af alt var der skaterne. De lod hjulene tale for sig. Og når alt kommer til alt, var det jo det, der var meningen med det hele.

X-Hall har åbent hverdage kl. 15-21 og i weekenderne kl. 14-19

Alle fotos: Lars Christian Vibild, @lcvibild

Vil du støtte Mit Nørrebros arbejde?

Synes du, at Nørrebro fortjener et fair og nuanceret journalistisk nyhedsmedie – skrevet og fotograferet af folk, der selv bor i bydelen?

Og ønsker du også fremover at kunne læse om alt det, der betyder noget i hverdagen for Nørrebros 80.000 indbyggere – og ikke bare om de få, spektakulære begivenheder, som de nationale medier vælger at fokusere på?

Så vil vi bede dig overveje at støtte vores arbejde ved at blive medlem af Mit Nørrebro. Du kan gøre en kæmpe forskel for et månedligt beløb, der svarer til en halv durum kebab – og samtidig kan du få fordel af en række lokale rabatter, tilbud og events.
Læs mere og bliv medlem her...

Related Articles

Få 15% rabat, når du handler lokalt

Bliv medlem af Mit Nørrebro og få fordel af en række lokale rabatter, tilbud og events

X