MN logo rgb web 300x77
Så skete det: Skateranlægget X-Hall er åbnet under Bispeengbuen

Så skete det: Skateranlægget X-Hall er åbnet under Bispeengbuen

BEMÆRK! Denne artikel er cirka 4 år gammel
Efter 8 års ventetid og med en samlet regning på 8,8 millioner kroner åbnede skatermiljøets smertensbarn X-Hall officielt i går.

De har ventet. Og ventet. Og ventet lidt mere. Og det er sikkert ikke forkert at formode, at en del af de unge mennesker, der i 2011 fik at vide, at skateranlægget under Bispeengbuen ville åbne i oktober samme år, i mellemtiden har fået andre interesser. 

Men i går var en festens dag, for efter 8 år, 8,8 millioner kroner, 4 udskudte åbninger, en defekt brandalarm, en konkursramt underleverandør, et tunnelskift, en hel del dryppende tjære og uanede mængder af tovtrækkeri mellem en række instanser blev X-Hall endelig erklæret åben.

På talerlisten til eftermiddagens officielle åbningsprogram var hele tre borgmestre – Københavns Kommunes kultur- og fritidsborgmester Franciska Rosenkilde (Å), samme kommunes fungerende teknik- og miljøborgmester Karina Vestergård Madsen (Ø) og Frederiksberg Kommunes 1. viceborgmester Jan E. Jørgensen (V).

Men vigtigst af alt var der skaterne. De lod hjulene tale for sig. Og når alt kommer til alt, var det jo det, der var meningen med det hele.

X-Hall har åbent hverdage kl. 15-21 og i weekenderne kl. 14-19

Alle fotos: Lars Christian Vibild, @lcvibild

Related Articles

X