MN logo rgb web 300x77
Mit Nørrebro
Sammen hver for sig: Corona-foråret, vi aldrig glemmer

Sammen hver for sig: Corona-foråret, vi aldrig glemmer

BEMÆRK! Denne artikel er cirka 2 år gammel
Fotoreportage: efter at gaderne lå næsten øde hen under de første par uger af coronalukningen, har solen og den tiltagende genåbning atter lokket nørrebroerne ud på gader og stræder – i langt de fleste tilfælde heldigvis med behørig afstand. Fotograf Lars Christian Vibild har fanget vores corona-forår langs Nørrebroruten.

Søerne og Dronning Louises Bro er løbet med det meste af Nørrebros geografiske medieopmærksomhed i disse coronatider. 

Men på trods af få grønne kvadratmeter her i bydelen har vi nørrebroere dog også søgt andre steder hen, når vi i løbet af april og maj har trængt til sol på snuden og frisk luft i lungerne.

Et populært sted med mulighed for at holde afstand er Nørrebroruten – også kendt som Den Grønne Sti – der strækker sig tværs gennem bydelen fra Ågade/Åboulevard til Tagensvej. Vi har samlet nogle af de seneste halvanden måneds bedste billeder af livet langs Nørrebroruten.

Alle fotos: Lars Christian Vibild, larsvibild.dk

Madlavning ved Flyverlegepladsen.
Gyngekarantæne.
… og livet i alle regnbuens farver (og lidt til).
Jo, Nørrebro tager sig også smuk ud i mennesketom tilstand. Men vi kan jo allerbedst lide, når der er liv i vores elskede bydel, ikke? Må næste forår igen stå i fællesskabets og gadefesternes tegn.
Vil du støtte Mit Nørrebros arbejde?

Synes du, at Nørrebro fortjener et fair og nuanceret journalistisk nyhedsmedie – skrevet og fotograferet af folk, der selv bor i bydelen?

Og ønsker du også fremover at kunne læse om alt det, der betyder noget i hverdagen for Nørrebros 80.000 indbyggere – og ikke bare om de få, spektakulære begivenheder, som de nationale medier vælger at fokusere på?

Så vil vi bede dig overveje at støtte vores arbejde ved at blive medlem af Mit Nørrebro. Du kan gøre en kæmpe forskel for et månedligt beløb, der svarer til en halv durum kebab – og samtidig kan du få fordel af en række lokale rabatter, tilbud og events.
Læs mere og bliv medlem her...

Relaterede artikler

X