Mit Nørrebro

Se billederne og stem: Hvilket Nørrebro-foto er din favorit?

Se billederne og stem: Hvilket Nørrebro-foto er din favorit?

BEMÆRK! Denne artikel er cirka 1 år gammel
Urban Explorer Copenhagen har udvalgt de 10 bedste fotos fra sommerens store fotojagt på Nørrebro – og nu kan du stemme på din favorit.

Fotos: Deltagere i Urban Art Treasure Hunt – da afstemningen er anonym, hemmeligholdes navnene på de 10 fotografer, indtil der er fundet en vinder.

Tag på foto-skattejagt i din egen bydel i sommerferien – og vær sammen med dine naboer på afstand på en sjov måde.

Det var tilbuddet fra organisationerne Urban Explorer Copenhagen, Street Art Cities og Foreningen Alverdens Børn, da de de sidste to uger af juli inviterede på ’Urban Art Treasure Hunt’.

Fotojagten, som vi tidligere har beskrevet her i Mit Nørrebro, endte med at blive en stor succes. Jagtens skattekort blev dowloaded mere end 1.000 gange, og arrangørerne har modtaget mere end 1.500 billeder – og har nu været igennem den svære opgave at udvælge de 10 bedste.

Du kan nu være med til at bestemme, hvilket foto der skal være det endelige vinderfoto ved at gå ind på Urban Explorers hjemmeside og stemme på din favorit.

Du skal have afgivet din stemme senest 19. august.

Vi har fået lov at vise alle de 10 bedste fotos her – men du kan se dem alle i en større version og højere opløsning inde på afstemningssiden, så du får alle detaljerne med og er bedre klædt på til at træffe dit valg.

Afstemningen er anononym, hvorfor fotografernes navne ikke er skrevet på billederne – de bliver først afsløret, når afstemningen er slut.

Billederne fra skattejagten skal efterfølgende indgå i en udstilling i Send Flere Krydderier i Union (det tidligere Verdenskulturcenteret).

Gå til afstemningssiden her

Er det billedet her fra Jagtvej 69, Ungdomshusets tidligere adresse, der skal have din stemme?

.

.

.

Vil du støtte Mit Nørrebros arbejde?

Synes du, at Nørrebro fortjener et fair og nuanceret journalistisk nyhedsmedie – skrevet og fotograferet af folk, der selv bor i bydelen?

Og ønsker du også fremover at kunne læse om alt det, der betyder noget i hverdagen for Nørrebros 80.000 indbyggere – og ikke bare om de få, spektakulære begivenheder, som de nationale medier vælger at fokusere på?

Så vil vi bede dig overveje at støtte vores arbejde ved at blive medlem af Mit Nørrebro. Du kan gøre en kæmpe forskel for et månedligt beløb, der svarer til en halv durum kebab – og samtidig kan du få fordel af en række lokale rabatter, tilbud og events.
Læs mere og bliv medlem her...

Related Articles

Få 15% rabat, når du handler lokalt

Bliv medlem af Mit Nørrebro og få fordel af en række lokale rabatter, tilbud og events

X