MN logo rgb web 300x77
Se billederne og stem: Hvilket Nørrebro-foto er din favorit?

Se billederne og stem: Hvilket Nørrebro-foto er din favorit?

BEMÆRK! Denne artikel er cirka 3 år gammel
Urban Explorer Copenhagen har udvalgt de 10 bedste fotos fra sommerens store fotojagt på Nørrebro – og nu kan du stemme på din favorit.

Fotos: Deltagere i Urban Art Treasure Hunt – da afstemningen er anonym, hemmeligholdes navnene på de 10 fotografer, indtil der er fundet en vinder.

Tag på foto-skattejagt i din egen bydel i sommerferien – og vær sammen med dine naboer på afstand på en sjov måde.

Det var tilbuddet fra organisationerne Urban Explorer Copenhagen, Street Art Cities og Foreningen Alverdens Børn, da de de sidste to uger af juli inviterede på ’Urban Art Treasure Hunt’.

Fotojagten, som vi tidligere har beskrevet her i Mit Nørrebro, endte med at blive en stor succes. Jagtens skattekort blev dowloaded mere end 1.000 gange, og arrangørerne har modtaget mere end 1.500 billeder – og har nu været igennem den svære opgave at udvælge de 10 bedste.

Du kan nu være med til at bestemme, hvilket foto der skal være det endelige vinderfoto ved at gå ind på Urban Explorers hjemmeside og stemme på din favorit.

Du skal have afgivet din stemme senest 19. august.

Vi har fået lov at vise alle de 10 bedste fotos her – men du kan se dem alle i en større version og højere opløsning inde på afstemningssiden, så du får alle detaljerne med og er bedre klædt på til at træffe dit valg.

Afstemningen er anononym, hvorfor fotografernes navne ikke er skrevet på billederne – de bliver først afsløret, når afstemningen er slut.

Billederne fra skattejagten skal efterfølgende indgå i en udstilling i Send Flere Krydderier i Union (det tidligere Verdenskulturcenteret).

Gå til afstemningssiden her

Er det billedet her fra Jagtvej 69, Ungdomshusets tidligere adresse, der skal have din stemme?

.

.

.

Related Articles

X