MN logo rgb web 300x77
Mit Nørrebro
Se billederne: Weekendens fest og farver på Nørrebro

Se billederne: Weekendens fest og farver på Nørrebro

BEMÆRK! Denne artikel er cirka 3 år gammel
De tre festivaler 48Timer, Street Food Festival og Alice Spectacle satte sammen med især fredagens varme vejr sit præg på bydelens gader i den forgangne weekend. Vi har samlet nogle af de bedste øjeblikke.
På en måde havde vi faktisk fire festivaler i weekenden, idet den catalanske gadefestival Aplec Internacional hele weekenden kørte som en festival i festivalen 48Timer. Herover og herunder er det åbningsoptoget fredag, der på sin vej fra Den Sorte Plads til Blågårds Plads er nået til Den Røde Plads. Fotos: Mit Nørrebro.

Det catalanske optog sætter kulør på Nørrebrogade. Fotos: Lars Vibild, @lcvibild

En kølig fredagsøl foran Assistensen.
Helt uafhængigt af alle festivalerne var der også lige en 30 års fødselsdag, der skulle markeres med manér…
… og de tidlige forberedelser til skatertræningen skulle heller ikke forsømmes …

T.v. Silent Disco X på Dronning Louises Bro, t.h. dans på Den Røde Plads med Global Kidz og World Dance Academy. Fotos: Lars Vibild, @lcvibild


Street Food Festival 2019 i Hans Tavsens Park var velbesøgt alle tre dage, og især i fredagens varme gik der picnicvibes i den.

Madfestivalens mest imponerende vogn tilhørte cajun- og soulfoodfirmaet Big Easy, og ifølge ejeren, Anders Malbek, har vognen tidligere tilhørt den amerikanske country-legende Willie Nelson.
Man kunne konstatere det ved selvsyn, men Københavns Politi bekræfter over for Mit Nørrebro, at de tre festivaler forløb i god ro og orden.
Tak for en skøn og oplevelsesrig weekend – vi ses til næste år!
Vil du støtte Mit Nørrebros arbejde?

Synes du, at Nørrebro fortjener et fair og nuanceret journalistisk nyhedsmedie – skrevet og fotograferet af folk, der selv bor i bydelen?

Og ønsker du også fremover at kunne læse om alt det, der betyder noget i hverdagen for Nørrebros 80.000 indbyggere – og ikke bare om de få, spektakulære begivenheder, som de nationale medier vælger at fokusere på?

Så vil vi bede dig overveje at støtte vores arbejde ved at blive medlem af Mit Nørrebro. Du kan gøre en kæmpe forskel for et månedligt beløb, der svarer til en halv durum kebab – og samtidig kan du få fordel af en række lokale rabatter, tilbud og events.
Læs mere og bliv medlem her...

Relaterede artikler

X