MN logo rgb web 300x77
Se billederne: Weekendens fest og farver på Nørrebro

Se billederne: Weekendens fest og farver på Nørrebro

BEMÆRK! Denne artikel er cirka 4 år gammel
De tre festivaler 48Timer, Street Food Festival og Alice Spectacle satte sammen med især fredagens varme vejr sit præg på bydelens gader i den forgangne weekend. Vi har samlet nogle af de bedste øjeblikke.
På en måde havde vi faktisk fire festivaler i weekenden, idet den catalanske gadefestival Aplec Internacional hele weekenden kørte som en festival i festivalen 48Timer. Herover og herunder er det åbningsoptoget fredag, der på sin vej fra Den Sorte Plads til Blågårds Plads er nået til Den Røde Plads. Fotos: Mit Nørrebro.

Det catalanske optog sætter kulør på Nørrebrogade. Fotos: Lars Vibild, @lcvibild

En kølig fredagsøl foran Assistensen.
Helt uafhængigt af alle festivalerne var der også lige en 30 års fødselsdag, der skulle markeres med manér…
… og de tidlige forberedelser til skatertræningen skulle heller ikke forsømmes …

T.v. Silent Disco X på Dronning Louises Bro, t.h. dans på Den Røde Plads med Global Kidz og World Dance Academy. Fotos: Lars Vibild, @lcvibild


Street Food Festival 2019 i Hans Tavsens Park var velbesøgt alle tre dage, og især i fredagens varme gik der picnicvibes i den.

Madfestivalens mest imponerende vogn tilhørte cajun- og soulfoodfirmaet Big Easy, og ifølge ejeren, Anders Malbek, har vognen tidligere tilhørt den amerikanske country-legende Willie Nelson.
Man kunne konstatere det ved selvsyn, men Københavns Politi bekræfter over for Mit Nørrebro, at de tre festivaler forløb i god ro og orden.
Tak for en skøn og oplevelsesrig weekend – vi ses til næste år!

Related Articles

X