MN logo rgb web 300x77
Mit Nørrebro
Se dagens tal: Så tæt ligger dit sogn på nedlukningsgrænsen

Se dagens tal: Så tæt ligger dit sogn på nedlukningsgrænsen

BEMÆRK! Denne artikel er cirka 8 måneder gammel

Er dit sogn i fare for at blive lukket ned på grund af for høj coronasmitte? Vi holder øje med tallene for Nørrebros seks sogne og opdaterer dagligt her på siden.

Topfoto: Københavnerkortet, sognegrænser (beskæring og fremhævninger foretaget af Mit Nørrebro).

Grænsen for nedlukning af sogne og kommuner blev hævet fredag den 28. maj, og siden har ingen af Nørrebros seks sogne for alvor været i farezonen for at blive nedlukket.

Tallene for de seks sogne i Nørrebros Provsti så onsdag den 9. juni sådan her ud:

Kilde: Sognesmitte.dk. Er du i tvivl om, hvilket sogn du tilhører, kan du finde ud af det ved at indtaste din adresse på sogn.dk

Et sogn lukkes ned, hvis alle disse tre parametre er opfyldt i løbet af de seneste syv dage:
• Mindst 600 smittede pr. 100.000 borgere (incidenstal)
• Mindst 20 smittetilfælde i alt
• Positivprocenten er mindst 3

En kommune lukkes ned, hvis begge disse parametre er opfyldt i løbet af de seneste syv dage:• Mindst 300 smittede pr. 100.000 borgere (incidenstal)
• Mindst 20 smittetilfælde i alt

Vil du støtte Mit Nørrebros arbejde?

Synes du, at Nørrebro fortjener et fair og nuanceret journalistisk nyhedsmedie – skrevet og fotograferet af folk, der selv bor i bydelen?

Og ønsker du også fremover at kunne læse om alt det, der betyder noget i hverdagen for Nørrebros 80.000 indbyggere – og ikke bare om de få, spektakulære begivenheder, som de nationale medier vælger at fokusere på?

Så vil vi bede dig overveje at støtte vores arbejde ved at blive medlem af Mit Nørrebro. Du kan gøre en kæmpe forskel for et månedligt beløb, der svarer til en halv durum kebab – og samtidig kan du få fordel af en række lokale rabatter, tilbud og events.
Læs mere og bliv medlem her...

Relaterede artikler

X