Mit Nørrebro

Se TV-programmet: Derfor er der brug for mediet Mit Nørrebro

Se TV-programmet: Derfor er der brug for mediet Mit Nørrebro

BEMÆRK! Denne artikel er cirka 2 år gammel
Mit Nørrebros redaktør og udgiver, Mette Trudsø, har været på besøg hos debattør og minoritetskonsulent Bashy Quraishy i hans TV-program ‘Bashy’s Corner’ for at tale om Nørrebro og behovet for at have et lokalt medie, der står på bydelens side. Se med her.

Samtalen foregår på engelsk og varer små 27 minutter. Hvis det er mere tid, end du kan afsætte her og nu, kan du sagtens springe den første del over, hvor Bashy spørger ind til redaktørens baggrund og hidtidige karriere, og hoppe direkte ind til:

8.30 minutter inde, hvor vi taler om: bydelen Nørrebro, dens særpræg, størrelse og befolkning.

12.00 minutter inde, hvor vi taler om: hvordan Nørrebro typisk bliver præsenteret i de nationale medier.

14.20 minutter inde, hvor vi taler om: Mit Nørrebro og hvorfor der er behov for et lokalt community medie, der står på Nørrebros side og bliver i bydelen, når alle de andre medier er taget hjem.

Bare klik på billedet herunder for at se programmet på Kanal København.

KLIK PÅ BILLEDET for at se programmet.
Bemærk de mange skønne billeder fra Nørrebro i baggrunden. De er, ud over af redaktøren selv, taget af en række dygtige og engagerede lokale Instagram-fotografer, som vi kun kan anbefale at følge. Det drejer sig om:
Shahab Ghanavati, Instagram: @ghanavati
Julie Vinding, Instagram: @julie_v_cph
Dejan Obretković, Instagram: @framed_by_dejan
Martin Dybdal, Instagram: @nightpixdybdal
Dorthe Nørnberg, Instagram: @dorthenornberg

Vil du støtte Mit Nørrebros arbejde?

Synes du, at Nørrebro fortjener et fair og nuanceret journalistisk nyhedsmedie – skrevet og fotograferet af folk, der selv bor i bydelen?

Og ønsker du også fremover at kunne læse om alt det, der betyder noget i hverdagen for Nørrebros 80.000 indbyggere – og ikke bare om de få, spektakulære begivenheder, som de nationale medier vælger at fokusere på?

Så vil vi bede dig overveje at støtte vores arbejde ved at blive medlem af Mit Nørrebro. Du kan gøre en kæmpe forskel for et månedligt beløb, der svarer til en halv durum kebab – og samtidig kan du få fordel af en række lokale rabatter, tilbud og events.
Læs mere og bliv medlem her...

Related Articles

Få 15% rabat, når du handler lokalt

Bliv medlem af Mit Nørrebro og få fordel af en række lokale rabatter, tilbud og events

X