MN logo rgb web 300x77
Mit Nørrebro
Filmfestival: Skål og saltkringler – Oktoberfest på Nørrebro

Filmfestival: Skål og saltkringler – Oktoberfest på Nørrebro

BEMÆRK! Denne artikel er cirka 1 år gammel
Corona har aflyst de store Oktoberfester i Tyskland, men Ølsnedkeren i Griffenfeldsgade gør det muligt at gå til oktoberfest lige her på Nørrebro.

I anledning af CPH Beerweek løb årets oktoberfest af stablen her på Nørrebro.

Traditionen tro blev der serveret hjemmebrygget, tyskinspireret fadøl og brezel på den nørrebroske ølbar på Griffenfeldsgade – Ølsnedkeren.

Grundet covid-19 har mange øl-entusiastiske danskere måtte aflyse den årlige tur sydpå til weissbierens hjemland. Derfor tog den tolvhanede ølbar onsdag aften oktoberfesten til Nørrebro.

Der var lagt op til lederhosen og tyrolerfest, da bestyreren Julie og hendes bartenderhold fik høvlet bajer over disken.

Film af Jonas Hall , Mille Meldgaard , Jens Malthe Næsby og Karoline Bisgaard, studerende på TV- og Medietilrettelægger-uddannelsen på DMJX, Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Den er en del af Mit Nørrebros Takeover Filmfestival efteråret 2020.

Vil du støtte Mit Nørrebros arbejde?

Synes du, at Nørrebro fortjener et fair og nuanceret journalistisk nyhedsmedie – skrevet og fotograferet af folk, der selv bor i bydelen?

Og ønsker du også fremover at kunne læse om alt det, der betyder noget i hverdagen for Nørrebros 80.000 indbyggere – og ikke bare om de få, spektakulære begivenheder, som de nationale medier vælger at fokusere på?

Så vil vi bede dig overveje at støtte vores arbejde ved at blive medlem af Mit Nørrebro. Du kan gøre en kæmpe forskel for et månedligt beløb, der svarer til en halv durum kebab – og samtidig kan du få fordel af en række lokale rabatter, tilbud og events.
Læs mere og bliv medlem her...

Relaterede artikler

X