MN logo rgb web 300x77
Mit Nørrebro
Småsløj eller storsyg? Her er din guide til apotekerne på Nørrebro

Småsløj eller storsyg? Her er din guide til apotekerne på Nørrebro

BEMÆRK! Denne artikel er cirka 2 år gammel
Når feberen melder sig, halsbetændelsen skal nedkæmpes, eller du er løbet tør for p-piller, Pinex eller øjendråber, ligger der heldigvis et åbent apotek – næsten – lige rundt om hjørnet. Mit Nørrebro giver dig her en lille åbningsguide til vores lokale apoteker.

Har den yngste holdt dig vågen hele natten, fordi I er løbet tør for hostesaft?

Er du plaget af smerter, der trænger til en pille, et støttebind eller et varmt omslag?

Eller kan du mærke en mandeinfluenza komme snigende dagen før en eksamen, en stor fest, et vigtigt møde eller den årlige halvmaraton? 

Så er det jo heldigt, at vi har fire lokale apoteker her på Nørrebro – tre af dem på Nørrebrogade på strækningen mellem Dronning Louises Bro og Nørrebros Runddel, det fjerde på hjørnet af Hamletsgade og Tagensvej på Ydre Nørrebro.

Den ændrede apotekerlov fra 2015 har gjort, at apotekerne generelt på Nørrebro har udvidet deres åbningstider. Du kan nu på alle årets dage – helligdage inklusive – finde mindst ét åbent apotek i tidsrummet mellem 08 og 20. 

Topscoreren som mest åbne apotek på Nørrebro er Nørrebro Apotek, der holder åbent alle årets dage – også de allermest hellige af slagsen. Apoteket ligger først på Nørrebrogade, så hvis du bor på Ydre Nørrebro, skal du måske planlægge dine apotekerbesøg lidt mere, de tre øvrige apoteker har nemlig lukket søn- og helligdage. 

Nørrebro Apotek, Nørrebrogade 8:  
Alle dage (inklusive helligdage): 8.00 – 20.00

Sct. Stefans Apotek, Nørrebrogade 140:
Hverdage: 9.30 – 18.00,  lørdag: 10.00 – 15.00

Apoteket Svalen, Nørrebrogade 224:
Hverdage: 9.30 – 18.00, lørdag: 10.00 – 15.00

Hamlets Apotek, Hamletsgade 2:
Hverdage: 9.00 – 18.00, lørdag: 9.30 – 14.00

Hører du til den del af befolkningen, der altid bliver syg om natten og er nødt til at få medicin udleveret, før mange andre er steget ud af sengen, må du fortsat søge ind mod Hovedbanegården, hvor Stenoapoteket stadig er det eneste døgnåbne apotek i København.

Arkivfoto: Lars Christian Vibild, @lcvibild

Vil du støtte Mit Nørrebros arbejde?

Synes du, at Nørrebro fortjener et fair og nuanceret journalistisk nyhedsmedie – skrevet og fotograferet af folk, der selv bor i bydelen?

Og ønsker du også fremover at kunne læse om alt det, der betyder noget i hverdagen for Nørrebros 80.000 indbyggere – og ikke bare om de få, spektakulære begivenheder, som de nationale medier vælger at fokusere på?

Så vil vi bede dig overveje at støtte vores arbejde ved at blive medlem af Mit Nørrebro. Du kan gøre en kæmpe forskel for et månedligt beløb, der svarer til en halv durum kebab – og samtidig kan du få fordel af en række lokale rabatter, tilbud og events.
Læs mere og bliv medlem her...

Relaterede artikler

X