MN logo rgb web 300x77
Mit Nørrebro
Smukt, men skræmmende: Se billederne fra to ugers nedlukning

Smukt, men skræmmende: Se billederne fra to ugers nedlukning

BEMÆRK! Denne artikel er cirka 2 år gammel
I dag er det to uger siden, at store dele af Danmark lukkede ned som et led i kampen mod coronavirus. Det kan i dén grad ses på gadebilledet her i landets tættest befolkede bydel – tag med på en smuk og særegen rundtur på et usædvanligt mennesketomt Nørrebro. 

.

26. marts var det et år siden, at Nørrebrodrengen Master Fatman aka Morten Lindberg døde. Små tre uger senere, efter hans bisættelse, vrimlede det med mennesker her på Dronning Louises Bro, og tonerne fra ‘Love is in the air’ kunne høres langt væk. Den på alle måder store kunstner er ikke glemt, men et-året for hans dødsdag er her markeret på mere stilfærdig vis. Foto: Lars Christian Vibild, larsvibild.dk

.

.

.

.

.

.

.

Jagtvej en torsdag formiddag. Foto: Michael Brammer.

.

Fredag aften på Den Røde Plads. Foto: Kim Roslyng, @reflectedlightrays
Vil du støtte Mit Nørrebros arbejde?

Synes du, at Nørrebro fortjener et fair og nuanceret journalistisk nyhedsmedie – skrevet og fotograferet af folk, der selv bor i bydelen?

Og ønsker du også fremover at kunne læse om alt det, der betyder noget i hverdagen for Nørrebros 80.000 indbyggere – og ikke bare om de få, spektakulære begivenheder, som de nationale medier vælger at fokusere på?

Så vil vi bede dig overveje at støtte vores arbejde ved at blive medlem af Mit Nørrebro. Du kan gøre en kæmpe forskel for et månedligt beløb, der svarer til en halv durum kebab – og samtidig kan du få fordel af en række lokale rabatter, tilbud og events.
Læs mere og bliv medlem her...

Relaterede artikler

X