MN logo rgb web 300x77
Mit Nørrebro
Søg eller tilbyd din hjælp i vores ‘Nørrebro nabo til nabo’-gruppe

Søg eller tilbyd din hjælp i vores ‘Nørrebro nabo til nabo’-gruppe

BEMÆRK! Denne artikel er cirka 3 år gammel
Find Facebook-gruppen ‘Nørrebro nabo til nabo’ lige her

Mit Nørrebro har oprettet en særlig Facebook-gruppe til alle nørrebroere, der enten søger eller tilbyder hjælp til hverdagens gøremål – betalt eller frivilligt.

Du kan fx:

– søge en babysitter, en hundelufter eller en til at passe din lejlighed, mens du er på ferie.

– tilbyde eller efterlyse hjælp til lektier/studier, indkøb eller at blive bedre til et bestemt sprog.

– spørge, om der er nogen, der vil lære dig at køre på cykel, spille guitar, bage flotte kager eller lave de fedeste fodboldtacklinger.

Reglerne er få, men gode:

1. Der må kun tilbydes eller søges efter hjælp og ydelser – ikke ting. Der findes masser af andre grupper til køb, salg og gratis udveksling af jordisk gods.

2. Gruppen er tiltænkt privatpersoner, og opslag fra firmaer vil blive fjernet, hvis administrator mistænker, at der er tale om reklame eller forsøg på at lave et gratis jobopslag.

3. Gruppen forventes at holde en ordentlig tone, og opslag og kommentarer, der ikke overholder dette, vil blive slettet.

Vi håber, I vil få stor glæde af Nørrebro nabo til nabo!

Find Facebook-gruppen ‘Nørrebro nabo til nabo’ lige her
Vil du støtte Mit Nørrebros arbejde?

Synes du, at Nørrebro fortjener et fair og nuanceret journalistisk nyhedsmedie – skrevet og fotograferet af folk, der selv bor i bydelen?

Og ønsker du også fremover at kunne læse om alt det, der betyder noget i hverdagen for Nørrebros 80.000 indbyggere – og ikke bare om de få, spektakulære begivenheder, som de nationale medier vælger at fokusere på?

Så vil vi bede dig overveje at støtte vores arbejde ved at blive medlem af Mit Nørrebro. Du kan gøre en kæmpe forskel for et månedligt beløb, der svarer til en halv durum kebab – og samtidig kan du få fordel af en række lokale rabatter, tilbud og events.
Læs mere og bliv medlem her...

Relaterede artikler

X