MN logo rgb web 300x77
Mit Nørrebro
Sol over Nørrebro: Endelig! Se billederne af bydelen badet i lys

Sol over Nørrebro: Endelig! Se billederne af bydelen badet i lys

BEMÆRK! Denne artikel er cirka 2 år gammel
Nuj, hvor har vi ventet længe på den – og holdnuop, hvor kan det mærkes på humøret både indeni og i bydelens gader, nu hvor vi langt om længe har fået et par dage med de livgivende stråler. Fotograf Martin Dybdal har fanget nogle af gårsdagens smukkeste stråler på Nørrebro.
Koldt, men strålende smukt ved søerne.

.

.

Okay, burde det ikke være dig, der gik der? Solen skulle også give den gas i dag, så måske er det dagen, hvor du lige napper de der par timers afspadsering? Fotos: Martin Dybdal.

Vil du støtte Mit Nørrebros arbejde?

Synes du, at Nørrebro fortjener et fair og nuanceret journalistisk nyhedsmedie – skrevet og fotograferet af folk, der selv bor i bydelen?

Og ønsker du også fremover at kunne læse om alt det, der betyder noget i hverdagen for Nørrebros 80.000 indbyggere – og ikke bare om de få, spektakulære begivenheder, som de nationale medier vælger at fokusere på?

Så vil vi bede dig overveje at støtte vores arbejde ved at blive medlem af Mit Nørrebro. Du kan gøre en kæmpe forskel for et månedligt beløb, der svarer til en halv durum kebab – og samtidig kan du få fordel af en række lokale rabatter, tilbud og events.
Læs mere og bliv medlem her...

Relaterede artikler

X