MN logo rgb web 300x77
Mit Nørrebro
#Staycation på Nørrebro: Nyt grønt loppemarked indtager Jagtvej

#Staycation på Nørrebro: Nyt grønt loppemarked indtager Jagtvej

BEMÆRK! Denne artikel er cirka 2 år gammel
Det Grønne Loppemarked hylder genbrug og støtter lokalt håndværk ved to månedlige loppemarkeder resten af sommeren og efteråret.

Fotos: Det Grønne Loppemarked

Et nyt initiativ gør det muligt for dig at shoppe med god samvittighed helt lokalt.

Det nye marked Det Grønne Loppemarked inviterer nemlig de næste måneder til søndagsmarked på det stræk af Den Grønne Cykelsti, der løber mellem Rantzausgade og Jagtvej.

“Vi tror på, at nogle af de bedste ting, møbler, tøj og kunst allerede er skabt. Og vi tror på, at de bedste køb, man kan gøre, er dem, der har omtanke for genstandens levetid,” lyder det fra initiativtagerne.

Markedet afholdes kl. 10-16 hver den første og tredje søndag i juli, august, september og oktober, med næste gang i morgen den 19. juli.

Ud over at shoppe gode genbrugsting- og sager kan du smage/købe plantebaseret mad fra Eat Real Be Real, Svaneke Brød og GRIM grøntsager. ⁠⁠

I morgen vil Klint og Bro fra Tagensvej også servere deres håndlavede kombuchaer – ud over at støtte en cirkulær økonomi skal markedet nemlig bakke op om lokale håndværkere med en bæredygtig agenda.

“Vi har et brændende ønske om at bekæmpe brug-og-smid-væk kulturen. Det er vores håb, at et nyt loppemarked kan være et skridt i en grønnere fremtid, hvor folk smider mindre ud og genbruger mere,” som folkene bag det nye marked udtrykker det.

Vil du støtte Mit Nørrebros arbejde?

Synes du, at Nørrebro fortjener et fair og nuanceret journalistisk nyhedsmedie – skrevet og fotograferet af folk, der selv bor i bydelen?

Og ønsker du også fremover at kunne læse om alt det, der betyder noget i hverdagen for Nørrebros 80.000 indbyggere – og ikke bare om de få, spektakulære begivenheder, som de nationale medier vælger at fokusere på?

Så vil vi bede dig overveje at støtte vores arbejde ved at blive medlem af Mit Nørrebro. Du kan gøre en kæmpe forskel for et månedligt beløb, der svarer til en halv durum kebab – og samtidig kan du få fordel af en række lokale rabatter, tilbud og events.
Læs mere og bliv medlem her...

Relaterede artikler

X