MN logo rgb web 300x77
Mit Nørrebro
#Staycation: Tag på gratis fotojagt og find Nørrebros skjulte skatte

#Staycation: Tag på gratis fotojagt og find Nørrebros skjulte skatte

BEMÆRK! Denne artikel er cirka 2 år gammel
Tre lokale organisationer inviterer dig resten af juli på fotosafari til nogle af bydelens bedst bevarede hemmeligheder.

Foto: Urban Explorer Copenhagen

Når du nu ikke kan komme ud at rejse denne sommer, er det oplagt at udforske din egen bydel og finde steder, du aldrig har set eller rigtig lagt mærke til før.

Og det er netop, hvad organisationerne Urban Explorer Copenhagen, Street Art Cities og Foreningen Alverdens Børn inviterer dig til at gøre – og det endda ganske gratis.

Med støtte fra Nørrebro Lokaludvalg afholder de fra mandag 20. juli og frem til 2. august eventet ’Urban Art Treasure Hunt’, hvor du ved hjælp af et online kort kan finde frem til 13 af bydelens skjulte streetart-skatte.

Så er opgaven – alene eller sammen med venner eller familie i alle aldre – i løbet af perioden at tage nogle gode billeder fra de 13 steder og sende dem til arrangørerne

Ud over at opdage nye og skjulte sider af din bydel kan du vinde præmier fra Nikon, Urban Explorer Copenhagen og Street Art Cities, og de bedste og mest kreative billeder vil blive udvalgt til en udstilling i Send Flere Krydderier i Union (det tidligere Verdenskulturcentret) 3. august.

Du kan finde skattekoret og de nærmere (meget enkle) regler for deltagelse her på Urban Explorers skattejagtsside, og du kan følge med i nyheder om skattejagten på eventets Facebookside.

God jagt – og god sommer på Nørrebro!

Vil du støtte Mit Nørrebros arbejde?

Synes du, at Nørrebro fortjener et fair og nuanceret journalistisk nyhedsmedie – skrevet og fotograferet af folk, der selv bor i bydelen?

Og ønsker du også fremover at kunne læse om alt det, der betyder noget i hverdagen for Nørrebros 80.000 indbyggere – og ikke bare om de få, spektakulære begivenheder, som de nationale medier vælger at fokusere på?

Så vil vi bede dig overveje at støtte vores arbejde ved at blive medlem af Mit Nørrebro. Du kan gøre en kæmpe forskel for et månedligt beløb, der svarer til en halv durum kebab – og samtidig kan du få fordel af en række lokale rabatter, tilbud og events.
Læs mere og bliv medlem her...

Relaterede artikler

X