MN logo rgb web 300x77
#Staycation: Tag på gratis fotojagt og find Nørrebros skjulte skatte

#Staycation: Tag på gratis fotojagt og find Nørrebros skjulte skatte

BEMÆRK! Denne artikel er cirka 3 år gammel
Tre lokale organisationer inviterer dig resten af juli på fotosafari til nogle af bydelens bedst bevarede hemmeligheder.

Foto: Urban Explorer Copenhagen

Når du nu ikke kan komme ud at rejse denne sommer, er det oplagt at udforske din egen bydel og finde steder, du aldrig har set eller rigtig lagt mærke til før.

Og det er netop, hvad organisationerne Urban Explorer Copenhagen, Street Art Cities og Foreningen Alverdens Børn inviterer dig til at gøre – og det endda ganske gratis.

Med støtte fra Nørrebro Lokaludvalg afholder de fra mandag 20. juli og frem til 2. august eventet ’Urban Art Treasure Hunt’, hvor du ved hjælp af et online kort kan finde frem til 13 af bydelens skjulte streetart-skatte.

Så er opgaven – alene eller sammen med venner eller familie i alle aldre – i løbet af perioden at tage nogle gode billeder fra de 13 steder og sende dem til arrangørerne

Ud over at opdage nye og skjulte sider af din bydel kan du vinde præmier fra Nikon, Urban Explorer Copenhagen og Street Art Cities, og de bedste og mest kreative billeder vil blive udvalgt til en udstilling i Send Flere Krydderier i Union (det tidligere Verdenskulturcentret) 3. august.

Du kan finde skattekoret og de nærmere (meget enkle) regler for deltagelse her på Urban Explorers skattejagtsside, og du kan følge med i nyheder om skattejagten på eventets Facebookside.

God jagt – og god sommer på Nørrebro!

Related Articles

X