Mit Nørrebro
#StøtLokalt: Her kan du købe Mit Nørrebros fotokalender 2022

#StøtLokalt: Her kan du købe Mit Nørrebros fotokalender 2022

Igen i år kan du købe vores årskalender med 13 unikke fotos fra Nørrebro hos en række dedikerede lokale butikker – se her hvor.

Topfoto: Fotocollage af sider fra kalenderen – fra venstre poppelalléen på Assistens Kirkegård og kirsebærtræer i blomst på Den Sorte Plads, begge fotos af Julie Vinding Thomsen, og baggården på Kapelvej 44, foto: Lars Vibild, larsvibild.dk

Mit Nørrebros fotokalender er én stor kærlighedserklæring til Nørrebro – verdens bedste bydel – og en helt igennem lokal affære:

Kalenderen er nemlig ikke kun udgivet af Nørrebros eneste 100% lokale og uafhængige nyhedsmedie. De smukke billeder er taget af nogle af Nørrebros bedste Instagram-fotografer, kalenderen er trykt hos det lokale trykkeri Eks-Skolens, og de tre sponsorer, der har støttet udgivelsen økonomisk – Danbolig Nørrebro, Nørrebro Teater og Mejlshede Låse – er også stærkt forankrede i bydelen.

Hvor du kan se og læse mere om kalenderen? Det kan du lige her!

Vælger du at få kalenderen bragt ud (inden for postnumrene 1000-2200 + 2400), sker det i samarbejde med den lokale socialøkonomiske virksomhed FRAK, der gennem meningsfulde fritidsjobs hjælper unge fra udsatte byområder med at forberede sig til arbejdsmarkedet.

Og endelig kan du naturligvis – ud over at bestille den her på siden – købe kalenderen hos en række lokale butikker og andre erhvervsdrivende, der ligesom os er tossede med Nørrebro.

Der kommer løbende nye steder til (hvis du også er interesseret i at sælge Nørrebros smukkeste kalender fra din butik, så skriv til os), men p.t. kan du købe kalenderen her:

Jacob & the spices, Fælledvej 11 (er samtidig afhentningssted for kalendere købt online)

Cafeen Skjolds Plads, Skjolds Plads 2

Et sted på Nørrebro, Rantzausgade 44

Kenz Copenhagen, Elmegade 2

Madro, Guldbergsgade 57

Nørrebrohallen, caféen Send Flere Krydderier, Nørrebrogade 208

SuperBrugsen, Nørrebrogade 53B

Union, caféen Send Flere Krydderier, Nørre Allé 7

Vil du støtte Mit Nørrebros arbejde?

Synes du, at Nørrebro fortjener et fair og nuanceret journalistisk nyhedsmedie – skrevet og fotograferet af folk, der selv bor i bydelen?

Og ønsker du også fremover at kunne læse om alt det, der betyder noget i hverdagen for Nørrebros 80.000 indbyggere – og ikke bare om de få, spektakulære begivenheder, som de nationale medier vælger at fokusere på?

Så vil vi bede dig overveje at støtte vores arbejde ved at blive medlem af Mit Nørrebro. Du kan gøre en kæmpe forskel for et månedligt beløb, der svarer til en halv durum kebab – og samtidig kan du få fordel af en række lokale rabatter, tilbud og events.
Læs mere og bliv medlem her...

Related Articles

Få 15% rabat, når du handler lokalt

Bliv medlem af Mit Nørrebro og få fordel af en række lokale rabatter, tilbud og events

X