MN logo rgb web 300x77
#StøtLokalt: Her kan du købe Mit Nørrebros fotokalender 2022

#StøtLokalt: Her kan du købe Mit Nørrebros fotokalender 2022

BEMÆRK! Denne artikel er cirka 2 år gammel

Igen i år kan du købe vores årskalender med 13 unikke fotos fra Nørrebro hos en række dedikerede lokale butikker – se her hvor.

Topfoto: Fotocollage af sider fra kalenderen – fra venstre poppelalléen på Assistens Kirkegård og kirsebærtræer i blomst på Den Sorte Plads, begge fotos af Julie Vinding Thomsen, og baggården på Kapelvej 44, foto: Lars Vibild, larsvibild.dk

Mit Nørrebros fotokalender er én stor kærlighedserklæring til Nørrebro – verdens bedste bydel – og en helt igennem lokal affære:

Kalenderen er nemlig ikke kun udgivet af Nørrebros eneste 100% lokale og uafhængige nyhedsmedie. De smukke billeder er taget af nogle af Nørrebros bedste Instagram-fotografer, kalenderen er trykt hos det lokale trykkeri Eks-Skolens, og de tre sponsorer, der har støttet udgivelsen økonomisk – Danbolig Nørrebro, Nørrebro Teater og Mejlshede Låse – er også stærkt forankrede i bydelen.

Hvor du kan se og læse mere om kalenderen? Det kan du lige her!

Vælger du at få kalenderen bragt ud (inden for postnumrene 1000-2200 + 2400), sker det i samarbejde med den lokale socialøkonomiske virksomhed FRAK, der gennem meningsfulde fritidsjobs hjælper unge fra udsatte byområder med at forberede sig til arbejdsmarkedet.

Og endelig kan du naturligvis – ud over at bestille den her på siden – købe kalenderen hos en række lokale butikker og andre erhvervsdrivende, der ligesom os er tossede med Nørrebro.

Der kommer løbende nye steder til (hvis du også er interesseret i at sælge Nørrebros smukkeste kalender fra din butik, så skriv til os), men p.t. kan du købe kalenderen her:

Jacob & the spices, Fælledvej 11 (er samtidig afhentningssted for kalendere købt online)

Cafeen Skjolds Plads, Skjolds Plads 2

Et sted på Nørrebro, Rantzausgade 44

Kenz Copenhagen, Elmegade 2

Madro, Guldbergsgade 57

Nørrebrohallen, caféen Send Flere Krydderier, Nørrebrogade 208

SuperBrugsen, Nørrebrogade 53B

Union, caféen Send Flere Krydderier, Nørre Allé 7

Related Articles

X