MN logo rgb web 300x77
Mit Nørrebro
Takeover: Filmfestival her på Mit Nørrebro hele efterårsferien

Takeover: Filmfestival her på Mit Nørrebro hele efterårsferien

BEMÆRK! Denne artikel er cirka 1 år gammel
Vi sætter i hele uge 42 nyhedsproduktionen i ferie-mode og viser i stedet en perlerække af lokale film og videoindslag lavet af henholdsvis elever fra Blågård Skole og studerende fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Foto: Screendump fra filmen ‘Relationer på tværs’ af Jeppe Kirkeskov og Andreas Sigsgaard

Parkourtræning på Den Røde Plads, oktoberfest på en ølbar i Griffenfeldsgade, tre succesfulde lokale iværksættere og en sognepræst, som jævnligt skifter præstekjolen ud med militæruniform og i øvrigt har dedikeret et helt rum i præsteboligen til tusindvis af Lego-figurer.

Dette er blot en håndfuld ud af mere end 20 små lokale dokumentarfilm og videoindslag, som vi viser her på Mit Nørrebro i løbet af efterårsferien.

Som Nørrebros eneste 100 procent lokale nyhedsmedie er vi altid interesserede i samarbejder, der lader så mange lokale stemmer som muligt blive hørt – og så mange lokale beboere, organisationer, erhvervsdrivende og kulturaktører blive set.

Derfor har vi i ugerne op til efterårsferien samarbejdet med en gruppe TV- og Medietilrettelægger-studerende fra DMJX, Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, som har haft redaktion i kulturhuset Union (hvor Mit Nørrebro også har kontor).

De er rykket ud på Nørrebros gader og stræder og har lavet historier om de, som de selv fandt mest spændende, sjovt, nyskabende og filmegnet, og i løbet af den næste uges tid lægger vi alle deres produktioner ud her på sitet,

Derudover har vi lige inden ferien indgået en aftale om at vise en håndfuld små filmperler lavet af elever fra Film- og Medielinjen på Blågård Skole.

På den måde er vi endt med at have sammensat en hel lille Nørrebro filmfestival, som vi på bedste og mest corona-sikre vis inviterer jer alle til at deltage i foran skærmen derhjemme.

God festival – og god efterårsferie (og ja, du må også gerne kigge med, selvom du ikke har ferie!)

Vil du støtte Mit Nørrebros arbejde?

Synes du, at Nørrebro fortjener et fair og nuanceret journalistisk nyhedsmedie – skrevet og fotograferet af folk, der selv bor i bydelen?

Og ønsker du også fremover at kunne læse om alt det, der betyder noget i hverdagen for Nørrebros 80.000 indbyggere – og ikke bare om de få, spektakulære begivenheder, som de nationale medier vælger at fokusere på?

Så vil vi bede dig overveje at støtte vores arbejde ved at blive medlem af Mit Nørrebro. Du kan gøre en kæmpe forskel for et månedligt beløb, der svarer til en halv durum kebab – og samtidig kan du få fordel af en række lokale rabatter, tilbud og events.
Læs mere og bliv medlem her...

Relaterede artikler

X