MN logo rgb web 300x77
Takeover: Filmfestival her på Mit Nørrebro hele efterårsferien

Takeover: Filmfestival her på Mit Nørrebro hele efterårsferien

BEMÆRK! Denne artikel er cirka 3 år gammel
Vi sætter i hele uge 42 nyhedsproduktionen i ferie-mode og viser i stedet en perlerække af lokale film og videoindslag lavet af henholdsvis elever fra Blågård Skole og studerende fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Foto: Screendump fra filmen ‘Relationer på tværs’ af Jeppe Kirkeskov og Andreas Sigsgaard

Parkourtræning på Den Røde Plads, oktoberfest på en ølbar i Griffenfeldsgade, tre succesfulde lokale iværksættere og en sognepræst, som jævnligt skifter præstekjolen ud med militæruniform og i øvrigt har dedikeret et helt rum i præsteboligen til tusindvis af Lego-figurer.

Dette er blot en håndfuld ud af mere end 20 små lokale dokumentarfilm og videoindslag, som vi viser her på Mit Nørrebro i løbet af efterårsferien.

Som Nørrebros eneste 100 procent lokale nyhedsmedie er vi altid interesserede i samarbejder, der lader så mange lokale stemmer som muligt blive hørt – og så mange lokale beboere, organisationer, erhvervsdrivende og kulturaktører blive set.

Derfor har vi i ugerne op til efterårsferien samarbejdet med en gruppe TV- og Medietilrettelægger-studerende fra DMJX, Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, som har haft redaktion i kulturhuset Union (hvor Mit Nørrebro også har kontor).

De er rykket ud på Nørrebros gader og stræder og har lavet historier om de, som de selv fandt mest spændende, sjovt, nyskabende og filmegnet, og i løbet af den næste uges tid lægger vi alle deres produktioner ud her på sitet,

Derudover har vi lige inden ferien indgået en aftale om at vise en håndfuld små filmperler lavet af elever fra Film- og Medielinjen på Blågård Skole.

På den måde er vi endt med at have sammensat en hel lille Nørrebro filmfestival, som vi på bedste og mest corona-sikre vis inviterer jer alle til at deltage i foran skærmen derhjemme.

God festival – og god efterårsferie (og ja, du må også gerne kigge med, selvom du ikke har ferie!)

Related Articles

X