Mit Nørrebro
Træt af corona? Så kom og hyg (100 pct. sikkert) med os!

Træt af corona? Så kom og hyg (100 pct. sikkert) med os!

BEMÆRK! Denne artikel er cirka 11 måneder gammel
KOM OG VÆR MED: Mød dine Nørrebro-naboer til den hyggelige online torsdagsbar ‘Vinrus vs Virus – Nørrebro Special’ torsdag den 21. januar.

Det er januar, det er mørkt, og corona dominerer stadig – nu i en ny og mere smitsom variant. Og genåbningen? Ifølge såvel statsministeren som diverse eksperter har den lange udsigter.

Så nu gør vi noget ved det! Vi savner at hygge med vores Nørrebro-naboer rundt omkring i vores dejlige bydel – og derfor har vi fået Camilla Plougsted fra det nyåbnede lokale vinkursusfirma Nordic Sommelier Academy i Ryesgade til at lave en helt særlig og nede-på-jorden online vinsmagning for Mit Nørrebros læsere (og alle andre, der vil være med).

Bestil billetter her: ‘Vinrus vs virus – Nørrebro Special’

Vi skal smage på fire vine, blive klogere på Nørrebros fængslende lokalhistorie og i det hele taget hygge os sammen – måske knytte nye kontakter blandt såvel private naboer som bydelens kulturaktører og erhvervsdrivende, som vi kan nyde godt af, når vi atter må ses i bydelens gader og stræder?

Det hele koster kun 200 kr., og Camilla har tænkt på alt med onlineadgang, oplæg fra vores helt egen lokalhistoriker og muligheden for at få vinen leveret.

Mit Nørrebros redaktør deltager naturligvis også og håber at møde så mange som muligt af jer!

Klik her for at læse mere om og reservere plads til den hyggelige virtuelle vinsmagning og torsdagsbar

Foto: Shutterstock

Vil du støtte Mit Nørrebros arbejde?

Synes du, at Nørrebro fortjener et fair og nuanceret journalistisk nyhedsmedie – skrevet og fotograferet af folk, der selv bor i bydelen?

Og ønsker du også fremover at kunne læse om alt det, der betyder noget i hverdagen for Nørrebros 80.000 indbyggere – og ikke bare om de få, spektakulære begivenheder, som de nationale medier vælger at fokusere på?

Så vil vi bede dig overveje at støtte vores arbejde ved at blive medlem af Mit Nørrebro. Du kan gøre en kæmpe forskel for et månedligt beløb, der svarer til en halv durum kebab – og samtidig kan du få fordel af en række lokale rabatter, tilbud og events.
Læs mere og bliv medlem her...

Få 15% rabat, når du handler lokalt

Bliv medlem af Mit Nørrebro og få fordel af en række lokale rabatter, tilbud og events

X