MN logo rgb web 300x77
Mit Nørrebro
Tre personer sigtet for omfattende hashhandel i Nørrebroparken

Tre personer sigtet for omfattende hashhandel i Nørrebroparken

BEMÆRK! Denne artikel er cirka 2 år gammel
To mænd og en kvinde blev torsdag varetægtsfængslet for at have drevet en jointfabrik på Fælledvej, som menes at være en hovedleverandør til det utilslørede hashsalg i Nørrebroparken.

Arkivfoto: Københavns Politi

Feriebetegnelsen “Staycation” har fået en helt betydning for en mand og en kvinde, der onsdag blev anholdt og torsdag blev varetægtsfængslet for at have leveret store mængder af joints og hash til det åbenlyse salg i Nørrebroparken.

Ifølge sigtelsen har de to, der begge er 24 år, i en periode på 53 dage fra 25. maj og frem til anholdelsen i onsdags fra en adresse på Fælledvej dagligt produceret og pushet 1.250 almindelige og omkring 500 store joints samt over 100 gram hash, skriver nyhedsbureauet Ritzau.

De nægtede sig dog begge skyldige i torsdagens grundlovsforhør i Københavns Byret torsdag, der kostede dem fire ugers varetægtsfængsling.

Herudover er en 23-årig mand ifølge Ekstra Bladet også blevet varetægtsfængslet i en tilsvarende periode for at have haft et hash-og jointlager på Frederiksberg, der er blevet brugt til hashhandlen i Nørrebroparken.

Samtidig varsler politiet, at anholdelserne onsdag formentlig ikke er de sidste:

“Vi har længe haft et stort fokus på Nørrebroparken og foretager jævnligt anholdelser af sælgerne. I dag er vi gået efter deres forsyninger. Det er vi ikke færdige med, så der kan sagtens komme flere anholdelser i løbet af den næste tid,” lyder det således fra vicepolitiinspektør Rune Nielsen, der er leder af Operativ Specialafdeling i Københavns Politi.

Vil du støtte Mit Nørrebros arbejde?

Synes du, at Nørrebro fortjener et fair og nuanceret journalistisk nyhedsmedie – skrevet og fotograferet af folk, der selv bor i bydelen?

Og ønsker du også fremover at kunne læse om alt det, der betyder noget i hverdagen for Nørrebros 80.000 indbyggere – og ikke bare om de få, spektakulære begivenheder, som de nationale medier vælger at fokusere på?

Så vil vi bede dig overveje at støtte vores arbejde ved at blive medlem af Mit Nørrebro. Du kan gøre en kæmpe forskel for et månedligt beløb, der svarer til en halv durum kebab – og samtidig kan du få fordel af en række lokale rabatter, tilbud og events.
Læs mere og bliv medlem her...

Relaterede artikler

X