MN logo rgb web 300x77
Trods travlhed: Sådan booker du en tid til 3. stik på 5 minutter

Trods travlhed: Sådan booker du en tid til 3. stik på 5 minutter

BEMÆRK! Denne artikel er cirka 2 år gammel

Smut uden om de timelange køer til bestilling af coronavaccine ved at booke tid til dit tredje stik via Copenhagen Medicals hjemmeside – endda uden at have fået invitation.

Opdateres løbende… (senest mandag 13. december kl. 21.15)

Har du forsøgt at booke tid til dit tredje stik med coronavaccine i løbet af hele weekenden og mandag, har du sikkert erfaret, at online-køen til overhovedet at bestille en tid har været timelange.

Men mandag eftermiddag ved 17-tiden var det faktisk stadig muligt at få en vaccinationstid tæt på Nørrebro på under 5 minutter – med masser af ledige tider fra den kommende weekend red: mandag aften var der lagt nye tider ind, så man kunne booke tider allerede til tirsdag den 14. december.

Tricket er at gå via Copenhagen Medicals hjemmeside i stedet for via Sundhedsministeriet og Danske Regioners bookingside vacciner.dk

Det kan tilsyneladende kun lade sig gøre at booke tid på denne måde, hvis man er over 40 år og har fået sine to første vaccinestik.

Til gengæld kan du så booke en tid på mindre end fem minutter i fem nemme trin:

1. Gå ind på www.cphmed.dk og tryk på knappen ‘Find center’ under den første boks, ‘Vaccinecentre’.

2. Scroll ned på siden, til du når feltet ‘Tidsbestilling’

3. Gå efter Vaccinationscenter Nørreport – tryk på ‘Se mere’

4. Udfyld vaccinations-udregneren – er du over 40 år, kan du booke tid til dit tredje stik, hvis det er min. 4,5 måned siden, du fik dit andet stik.

5. Book tid. Mandag eftermiddag ved 17-tiden var der stadig masser af ledige tider fra lørdag den 18. december og måneden ud. Red: mandag aften var der lagt nye tider ind, så man kunne booke tider allerede til tirsdag den 14. december.

Related Articles

X