MN logo rgb web 300x77
Ugen på Nørrebro: Bliv hørt om Nuuks Plads og snak med Frank

Ugen på Nørrebro: Bliv hørt om Nuuks Plads og snak med Frank

BEMÆRK! Denne artikel er cirka 4 år gammel
Den kommende tirsdag byder på to spændende bydelsdebatter – den ene om udviklingen af Nuuks Plads, det andet om bydelen som helhed med deltagelse af overborgmester Frank Jensen. Hvilket møde vælger du?

Er du interesseret i udviklingen af din bydel, og vil du gerne give din mening til kende, står du over for et svært valg tirsdag aften.

Her afholdes nemlig to borgerdebatter, hvor du kan møde de ansvarlige bag nogle af de beslutninger, der får størst betydning for Nørrebro de kommende år. Møderne ligger dog inden for samme tidsrum på to forskellige adresser, så med mindre du når at opfinde en tidsmaskine i løbet af de næste to dage, kan du kun deltage i det ene.

Her kan du læse lidt mere om de to møder:

Fremtidens Nuuks Plads

Nørrebro Lokaludvalg inviterer sammen med 2L Projektudvikling, der sidste år købte Nuuks Plads, til borgermøde om udviklingen af pladsen. 

Som det vil være de fleste nørrebroere bekendt, er der tale om pladsen, hvor beboerprotester i 2018 fik væltet planerne om et 75 meters højhus, og for et par måneder siden besluttede politikerne på Københavns Rådhus så, at et nyt byggeri på pladsen ikke må være højere end 24 meter.

Men hvad skal der så ske på grunden? De nye ejere kommer og fortæller om deres nye byggeplaner på Nuuks Plads, kommunen redegør for, hvordan processen omkring projektet vil blive, og Nørrebro Lokaludvalg stemmer i med deres forventninger.

Efter den første times præsentation er der sat en time af til dialog.

Vil du hjælpe lokaludvalget med at beregne, hvor mange stole der skal finde frem, og hvor mange kander kaffer, der skal brygges forud for mødet, så tilmeld dig via deres Facebook-event.

Tid: Tirsdag den 3. marts kl. 17-19 
Sted: Brorsons Kirke, Rantzausgade 49
Arrangementet er gratis

Snak med din borgmester om din bydel

Socialdemokraterne på Nørrebro inviterer til en aften, hvor du kan fortælle overborgmester Frank Jensen, hvad du synes er det vigtigste at forbedre på Nørrebro i særdeleshed og i København i almindelighed. 

Her kan du selvfølgelig også tage Nuuks Plads op, men ellers er der frit slag – og det er nok ikke utopisk at forestille sig, at nogle af dine bydelsnaboer vil spørge ind til fx forholdene ved Nørrebro Station, det nært forestående frasalg af dele af Mjølnerparken eller de kommende byggeplaner for De Gamles By.

Du behøver ikke være medlem af Socialdemokratiet for at deltage. 

Også her vil arrangørerne af hensyn til forplejningen gerne have en fornemmelse af fremmødet, og du kan både tilmelde dig mødet og på forhånd skrive en kort kommentar eller et spørgsmål til Frank Jensen på gruppens Facebook-event.

Tid: Tirsdag den 3. marts kl. 17-19.30 
Sted: Aktivitetshuset Baldersgade 3C
Arrangementet er gratis

Foto: Lars Christian Vibild, @lcvibild

Related Articles

X