MN logo rgb web 300x77
Mit Nørrebro
Ugens sommerfoto: Højt humør på Sankt Hans Torv

Ugens sommerfoto: Højt humør på Sankt Hans Torv

BEMÆRK! Denne artikel er cirka 3 år gammel
Mit Nørrebro har bedt en lille håndfuld lokale Instagram-fotografer om at vælge deres bedste sommerfoto fra Nørrebro. Denne uges foto er taget af Lars Christian Vibild.

Hvor:
Sankt Hans Torv under Distortion 2018

Hvem:
Lars Christian Vibild, designer og fotograf. Instagramprofil: lcvibild

Hvorfor:
“Jeg har boet på Nørrebro siden 1991. Og jeg bor nu sammen med min hustru og vores 3 dejlige børn i en lejlighed på Nørrebrogade. 

Jeg elsker at fotografere og forsøger at skabe social forandring via billeder – blandt andet ved at arbejde for diverse hjælpeorganisationer som Folkebevægelsen for asylbørns fremtid og Trampolinhuset. 

Mit bedste sommerbillede er taget på Sankt Hans Torv under sidste års Distortion på Nørrebro, som jeg som fotograf holder meget af. Sommeren starter ligesom med Distortion, hvor alle er superglade, og humøret er højt.

Sidste år havde Københavns Brandvæsen stillet en af deres brandbiler ved Sankt Hans Torv under Distortion – formentligt pga. hedebølgen. Og så sprøjtede den ellers vand ud over de af gæsterne, som ønskede lidt afkøling. 

Se de øvrige sommerfotos her:

Stille stund på Superkilen

Vildt blomsterflor i Korsgade

Smuk sommeraften ved Søerne

Se også Lars Christian Vibilds og andre lokale Instagrammeres billeder i fotoartiklen ‘Efter urolighederne: Her er vores Nørrebro’ og  ’Her er vores Nørrebro #2: Fredsdemo på Blågårds Plads’.

Vil du støtte Mit Nørrebros arbejde?

Synes du, at Nørrebro fortjener et fair og nuanceret journalistisk nyhedsmedie – skrevet og fotograferet af folk, der selv bor i bydelen?

Og ønsker du også fremover at kunne læse om alt det, der betyder noget i hverdagen for Nørrebros 80.000 indbyggere – og ikke bare om de få, spektakulære begivenheder, som de nationale medier vælger at fokusere på?

Så vil vi bede dig overveje at støtte vores arbejde ved at blive medlem af Mit Nørrebro. Du kan gøre en kæmpe forskel for et månedligt beløb, der svarer til en halv durum kebab – og samtidig kan du få fordel af en række lokale rabatter, tilbud og events.
Læs mere og bliv medlem her...

Relaterede artikler

X