MN logo rgb web 300x77
Mit Nørrebro
Ugens sommerfoto: Smuk sommeraften ved Søerne

Ugens sommerfoto: Smuk sommeraften ved Søerne

BEMÆRK! Denne artikel er cirka 3 år gammel
Mit Nørrebro har bedt en lille håndfuld lokale Instagram-fotografer om at vælge deres bedste sommerfoto fra Nørrebro. Denne uges foto er taget af Martin Dybdal.

Hvor: 
Sortedam Dossering

Hvem: 
Martin Dybdal, underviser og fotograf. Instagramprofil: @nightpixdybdal

Hvorfor: 
“Der går sjældent en dag, uden at jeg sidder med en kop kaffe ved Søerne, gerne i godt selskab, og lader sjælen falde til ro og tankerne flyve.

København er måske ikke den mest prangende by i verden, men der er en masse dejlige steder og rum. Søerne er et af dem. Her er træer, fugle, flagermus og – ikke mindst – mennesker af alle slags. Et billede på den diversitet og variation, der gør Nørrebro så levende og attraktiv.

Nørrebro ved Søerne er nok det sted, jeg fotograferer mest, og jeg har altid enten kamera eller telefon med. 

Alle årstider og byer og  har deres egen sjæl og DNA, også sommeren i København. Ro og fred, men også en varm livsglæde, som ikke mindst er at finde på Nørrebro. Jeg håber, at billedet kan gengive lidt af den sjæl.”   

Se også Martin Dybdals og andre lokale Instagrammeres billeder i fotoartiklen ‘Efter urolighederne: Her er vores Nørrebro’

Vil du støtte Mit Nørrebros arbejde?

Synes du, at Nørrebro fortjener et fair og nuanceret journalistisk nyhedsmedie – skrevet og fotograferet af folk, der selv bor i bydelen?

Og ønsker du også fremover at kunne læse om alt det, der betyder noget i hverdagen for Nørrebros 80.000 indbyggere – og ikke bare om de få, spektakulære begivenheder, som de nationale medier vælger at fokusere på?

Så vil vi bede dig overveje at støtte vores arbejde ved at blive medlem af Mit Nørrebro. Du kan gøre en kæmpe forskel for et månedligt beløb, der svarer til en halv durum kebab – og samtidig kan du få fordel af en række lokale rabatter, tilbud og events.
Læs mere og bliv medlem her...

Relaterede artikler

X