MN logo rgb web 300x77
Mit Nørrebro
Ugens sommerfoto: Vildt blomsterflor i Korsgade

Ugens sommerfoto: Vildt blomsterflor i Korsgade

BEMÆRK! Denne artikel er cirka 3 år gammel
Mit Nørrebro har bedt en lille håndfuld lokale Instagram-fotografer om at vælge deres bedste sommerfoto fra Nørrebro. Denne uges foto er taget af Anette Villumsen.

Hvor:
Baggården bag Korsgadehallen.

Hvem:
Anette Villumsen, arbejder med unge mennesker og som yogainstruktør. Instagramprofil: noerrebrosecret

Hvorfor:
“Inspirationen til mine fotos om Nørrebro opstod, da jeg for to år siden flyttede til bydelen. I den forbindelse fik jeg reaktioner som ’om jeg nu var klar over, hvilket område jeg flyttede til?’ 

På daværende tidspunkt var bandekonflikten optrappet, og jeg ville illustrere via mine fotos, at Nørrebro er meget andet end bandekrige, krudt og kugler.  

Jeg er vild med stærke farver, hvilket er blevet et kendetegn for mine fotos. Jeg har fotograferet i to år og er blevet fuldstændig bidt af det, da jeg føler, jeg får udtrykt mit budskab, nemlig at Nørrebro er en spændende, smuk og interessant bydel i København – og ikke kun bandekrig og ballade.”

Vil du støtte Mit Nørrebros arbejde?

Synes du, at Nørrebro fortjener et fair og nuanceret journalistisk nyhedsmedie – skrevet og fotograferet af folk, der selv bor i bydelen?

Og ønsker du også fremover at kunne læse om alt det, der betyder noget i hverdagen for Nørrebros 80.000 indbyggere – og ikke bare om de få, spektakulære begivenheder, som de nationale medier vælger at fokusere på?

Så vil vi bede dig overveje at støtte vores arbejde ved at blive medlem af Mit Nørrebro. Du kan gøre en kæmpe forskel for et månedligt beløb, der svarer til en halv durum kebab – og samtidig kan du få fordel af en række lokale rabatter, tilbud og events.
Læs mere og bliv medlem her...

Relaterede artikler

X