MN logo rgb web 300x77
Ugens tilbud: Kom og gør et kup på din lokale nærgenbrugsstation

Ugens tilbud: Kom og gør et kup på din lokale nærgenbrugsstation

BEMÆRK! Denne artikel er cirka 3 år gammel
Nærgenbrugsstationerne i Møllegade og Haraldsgade rykker onsdag, torsdag og fredag i denne uge ud på gaden og inviterer på is, kaffe og planteworkshops, mens du går på opdagelse i deres bytterum.

Foto: Screenshot fra Københavns Kommunes informationsfilm om nærgenbrugsstationerne.

Mangler du møbler, potter eller tøj til klædeskabet, kan du nu kombinere behovet med en gratis kop kaffe eller is hos to af Nørrebros nærgenbrugsstationer.

I alt fem af Københavns Kommunes nærgenbrugsstationer rykker i denne uge aktiviteterne helt ud på gaden, og to af dem ligger her i bydelen.

Så kom og hyg dig med dine naboer, mens du hjælper kommunen med at genbruge endnu mere end de 135 ton brugte ting, der i forvejen skifter ejer i nærgenbrugsstationernes bytterum.:

HARALDSGADE NÆRGENBRUGSSTATION, Vermundsgade 47A
Onsdag 19. august kl. 14-17 og fredag 21. august kl. 14-17

På Haraldsgade kan du sortere dit affald og bruge bytterummet. Pladsen er omkranset af boligblokke, og der er mange lokale besøgende. Kig forbi onsdag til sorteringsquiz og smagsprøver på is, eller fredag til planteworkshop og en kop kaffe. Begge dage er der naturligvis mulighed for at finde gode sager i bytterummet.

MØLLEGADE NÆRGENBRUGSSTATION, Møllegade 25
Torsdag 20. august kl. 14-17

På Møllegade Nærgenbrugsstation findes et stort bytterum med masser af tøj, bøger og møbler samt et dejligt uderum med bænke og masser af sol. Der er et skur til opdeling af storskrald og rent træ og en reol, hvor du kan stille dine ting til bytte uden for åbningstiden. Kig forbi torsdag eftermiddag til sorteringsquiz og tips til hjemmesorteringen, kaffevogn og planteworkshop og mulighed for at finde gode sager i bytterummet eller klappe en ged eller kanin i ByOasen lige ved siden af. 

Kilde: Københavns Kommune

Related Articles

X