MN logo rgb web 300x77
Ung mand knivdræbt i Hans Tavsens Gade i nat – politi er på stedet

Ung mand knivdræbt i Hans Tavsens Gade i nat – politi er på stedet

BEMÆRK! Denne artikel er cirka 2 år gammel

En ung mand i midten af 20’erne er død efter at være blevet stukket ned med en kniv i Hans Tavsens Gade sent i går aftes. Politiet er til stede i gaden her til morgen og efterlyser vidner til overfaldet.

Fotos: Mette Trudsø/Mit Nørrebro

Opdateret onsdag 8. september kl. 9.30 med signalement af offeret – se bunden af artiklen.

Store dele af Hans Tavsens Gade er her til morgen afspærret, og politiet er til stede med efterforskere og en mobil politistation.

Årsagen er et knivoverfald, der blev indrapporteret til politiet i aftes kort før kl. 23.

Ifølge en besked, der onsdag morgen er blevet sendt ud til forældrene til elever på Blågård Skole, er offeret er en ung mand, født i 1995, der ikke umiddelbart har tilknytning til området, og motivet er p.t. ukendt.

Manden blev efter knivstikkeriet kørt til Rigshospitalet, men han skader var så alvorlige, at han ikke stod til at redde.

Politiet har hele natten været til stede på gerningsstedet, og ifølge beskeden fra Blågård Skole er en mobil politistation til stede i tryghedsskabende øjemed.

Vidner bedes kontakte politiet

Til nyhedsbureauet Ritzau siger central efterforskningsleder Chenette Westergaard tidligt onsdag morgen, at politiet kommer til at være der i et stykke tid.

“Vi er stadigvæk i gang med at efterforske sagen, og vi holder alle muligheder åbne. Vi efterlyser vidner, som har været i området omkring Hans Tavsens Gade i det pågældende tidsrum,” lyder hendes opfordring:

“Hvis de ikke allerede har talt med politiet, bedes de henvende sig på 114.”

Der er onsdag morgen endnu ikke foretaget nogen anholdelser i sagen, og offerets pårørende er endnu ikke underrettet.

Derudover meddeler politiet, at man for nuværende ikke har ikke flere oplysninger, man kan dele med offentligheden, og at man derfor heller ikke har noget motiv at gå efter. Der er foreløbig ingen formodninger om, at knivstikkeriet er banderelateret.

Den lokale borgergruppe ‘Vi tager gaderne tilbage’ arrangerer en fredelig fælles markering på gerningsstedet onsdag kl. 17 – mødested er Hans Tavsens Gade 4.

Kl. 9.30 onsdag formiddag udsendte Københavns Politi på Twitter følgende signalement af offeret i håbet om at få vidner til at henvende sig:

“Den dræbte var herboende syrer, var næsten skaldet og havde sort fuldskæg. Han var iført blå jeans, sort t-shirt med Levis logo, sorte Nike sneakers med hvid sål, og han havde en guldkæde om halsen. Kontakt os på 1-1-4 hvis du ved eller har set noget.”

Related Articles

X