MN logo rgb web 300x77
Mit Nørrebro
Ung mand udsat for knivstikkeri på Nørrebro i nat

Ung mand udsat for knivstikkeri på Nørrebro i nat

BEMÆRK! Denne artikel er cirka 2 år gammel
Politiet foretog lørdag formiddag undersøgelser i området omkring det formodede gerningssted i krydset mellem Heimdalsgade og Nørrebrogade.

En 28-årig mand mødte tidligt lørdag morgen op på Bispebjerg Hospital efter at være blevet stukket ni gange med en kniv her på Nørrebro.

Det bekræfter Københavns Politi over for flere medier og nyhedsbureauet Ritzau.

“Han bliver formentlig afleveret derude af nogle kammerater, hvorefter han henvender sig til skadestuepersonalet. Vi har ikke haft mulighed for at tale med ham endnu, da han er under behandling,” sagde Jesper Frandsen, vagtchef ved Københavns Politi, lørdag formiddag til TV 2 Lorry.

Politiet bekræfter også, at de her til formiddag har været på det formodede gerningssted i krydset mellem Heimdalsgade og Nørrebrogade med hundepatruljer for at lave gerningsstedsundersøgelser og sikre videomateriale fra butikker og Nørrebro Station.Manden er blevet overført til Rigshospitalet, men på trods af de mange knivstik bl.a. i hans torso har han angiveligt ikke på noget tidspunkt været i livsfare.

Vil du støtte Mit Nørrebros arbejde?

Synes du, at Nørrebro fortjener et fair og nuanceret journalistisk nyhedsmedie – skrevet og fotograferet af folk, der selv bor i bydelen?

Og ønsker du også fremover at kunne læse om alt det, der betyder noget i hverdagen for Nørrebros 80.000 indbyggere – og ikke bare om de få, spektakulære begivenheder, som de nationale medier vælger at fokusere på?

Så vil vi bede dig overveje at støtte vores arbejde ved at blive medlem af Mit Nørrebro. Du kan gøre en kæmpe forskel for et månedligt beløb, der svarer til en halv durum kebab – og samtidig kan du få fordel af en række lokale rabatter, tilbud og events.
Læs mere og bliv medlem her...

Relaterede artikler

X